Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte tablet

Od: zuzka24* odpovědí: 4 změna:

Ahojky, mám dilema s výběrem tabletu. Cena max 7tis. Chtěla bych nějaký 10ti palcový, samozřejmostí je wifi, výhodou podpora 3G, možnost dokoupení paměťové karty, gps výhodou, a samozřejmě kvalitní obraz. Co se RAM a ostatní věcí týče, tomu prostě nerozumím...Tablet bych používala vyloženě kvůli internetu, občasnému pouštění filmů či seriálů, prohlížení fotek. Už mě fakt nebaví tahat těžký noťas...

Měla jsem vyhlédnuté tyto:

Pipo M9 PRO, Asus MemoPad ME102A-1A019A, Ainol Numy 3G AX10 a poslední: LG G Pad V500 (bohužel to není desetipalcák...).

Děkuji za Vaše rady.

- teď jsem si všimla, že sem napsala teblet :D tak to berte s rezervou, nevím, jak opravit nadpis

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrblackstar*
hodnocení

1x

Za sebe mohu doporučit Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 32GB LTE - ale to je bohužel jiná cenová kategorie.

Doporučuji Samsung Galaxy Note 10.1 na TS Bohemia ho mají za 7 590,-Kč a výhodou jsou stereo reproduktory a užitečný stylus pomocí kterého můžete kreslit/dělat poznámky atp.

interlink.tsbohemia.cz/...

milan23*
hodnocení

0x
Lenovo Yoga 3G 10".Já mám 8" verzi a zatím nejlepší co jsem měl.
Třeba na alze teď za 7500kč
mmq*
Přesně to jsem mel na mysli mám ten 10-ti palcový. A jsem víc než spokojen.

mcbain*
hodnocení

0x

Za sebe doporučuji Prestigio.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]