Nejste přihlášen/a.
Zdravím, našel by se tu někdo kdo by mi poradil jak rozchodit GPS navigaci na tabletu Asus MemoPad HD 7 ME173X-1B076A? V baráku mi to nenajde vůbec satelit a venku mi to najde po deseti minutách aktuální polohu ale trasu ne, stále to pracuje ale k ničemu se to nedopracuje. Nevím jestli mám vše správně nastavené. S tablety a s Androidem nemám vůbec zkušenosti.
Stáhnout play.google.com/... a play.google.com/... stáhněte data pro evropu (u druhé aplikace) Poté zapněte první aplikaci nehte mobil někde klidně venku a čekejte kolik satelitů to chytí... šedý znamená, že GPS našla satelity, ale nepřipojila se... Po zbarvení je připojená. GPS v baráku fungovat nemá... nebo chcete aby vás naváděla na WC? Satelity dobře chytnete jen venku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.