Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poslední dobou mí nějak nefachá automaticky synchronizace mezi google účtem a mobilem. Neupozorní mě to ani na nový email, musím růčo refreshovat, ale hlavně mi jde teď o kontakty...cokoliv jsem uložila / změnila v mobilu se neaktualizovalo v "mých kontaktech" na google, když jsem na to přišla, tak jsem zadala okamžitou synchronizaci, ale to mi naházelo do mobilu i starý čísla atd. prostě jsem měla v tel pěknej bordel. Teď jsem se konečně dostala k udělání pořádku v Mých kontaktech přes mejla a chci to nahrát do mobilu, ale tak, aby se nahradil ten bordel, co tam mám teď a ne aby mi to i z mobilu šlo do uklizených kontaktů :D Víte někdo jak na to? Nevídím nikde v mobilu ani smazat všechny kontakty...že bych pak až dala synchronizaci. Nebo jde někde zadat nahrazení kontaktů v mobilu kontakty z google? Dík
Kéž by to šlo takhle jednoduše Když vlezu do kontaktů a dám možnosti, tak se mi zobrazí jen: Add contact, Accounts, Share name cards, Display options, Import/Export, Settings. A v ničem z toho není pak odstranit, natož vybrat vše a odstranit. Jediné vymazávání vidím u každého kontaktu zvlášt v možnostech
Mám Motorolu MB526
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.