Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky casio

Od: laduska1* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den poradte mi prosím jak zacházet s hodinkami casio model EF-517D-1AVEF

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

2x

10 barů, 100 metrů

viz.: casio-europe.com/...

Tím jak zacházet, co jste tím myslel? Já mám taky Casia už 9 let (dostal sem je k osmnáctinám a pořád mám ty samé), prošli se mnou už pěknou řádkou věcí, dokonce jsem s nima prošel základní vojenský výcvik) a můžu říct, že až na poškrábané sklíčko jsou úplně v pohodě. Nezpožďují se a můžete se s nima i potápět, nebo sprchovat.

Jednu radu ale dám. Jelikož jsou vodotěsné, tak si baterku nechejte měnit u hodináře s tím, že Vám taky přeměří vodotěsnost. Baterka mi vydrží cirka rok, možná i víc (nějak to neměřím) a za výměnu baterie platím nějakých 150 Kč. To do nich s radostí investuji. Pokud budete se chtít ještě na něco zeptat, tak piště.

qwertz*

Pozor 100 metrů neznamená, že se v nich můžete potápět do 100 metrů. Je to 100 metrů statických, pokud těsně pod hladinou mácháte rukou, je to větší zátěž, než když hodinky ponoříte volně do 100 metrů. S hodinkami se můžete sprchovat, zmoknout v nich, příležitostně si v nich zaplavat, ale na nějaké velké potápění to není. Pod vodou rozhodně nemačkat tlačítka.

qwertz*
hodnocení

1x

Asi nejdůležitější je, jestli jsou hodinky vodotěsné, nebo voduvzdorné. Podívej se, jestli někde nemají nápis něco jako X BAR a napiš, jaké je tam místo toho X číslo, pak lze říct více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]