Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy Ace- prehrani sw

Od: bartas* odpovědí: 12 změna:
Dobry den. Mam samsung galaxy ace. Dneska mi zacal pri zapnuti behat na displeji logo samsung ale dal me to nepusti. Nejspis prehrati sw. Jak prehraju software? Dekuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

novada*
hodnocení

0x

Zkusit dostat se do Recovery modu . a vubec.. tady to je .. obnoví se vše.. smaže se vše co neni na kartě

bartas*

Díky. Udělal jsem to podle toho videa a napíše mi to: failed to mount /data Invalid argument Co s tím?-

novada*
To je zvlastni. Da se pres Odin nahrat nove recovery a pak jiny android.
martinjuricek

dá se tohle použít i pro ostatní telefony Samsung s androidem? Například Note N7000? Díky

capri*

Není nutné flashovat recovery zvlášť. Tovární firmware již recovery obsahuje a při jeho flashi přes Odin se obnoví tak jako tak.

capri*
hodnocení

0x

Zdravím,

podle vašeho popisu se jedná o tzv. bootloop a jak jste už sám naznačil je potřeba přehrát tovární firmware (pokud factory reset nezabere) . Záležitost to není složitá jen je důležité dodržet všechny kroky a hlavně dát si pozor aby firmware, který hodláte nahrávat byl určený přesně pro váš typ telefonu. Zvláště u Galaxy Ace se vyskytuje více variant symbolizovaných písmenem za číslem modelu např. S5830i . Toto je potřeba si ohlídat. Jinak vše důležité včetně návodů atd. najdete zde...

ingbrzy.eu/...

Web je určený právě jen pro S5830 nikoli pro S5830i .

doplněno 07.07.14 09:31:

Jen pro každý případ ještě doplním, že přehrátím fw dojde ke ztrátě veškerých dat uložených v interní paměti telefonu.

bartas*

Děkuji. Bohužel jsem se kouknul na krabičku od mobilu a tam je GT-S5830i. Existují nějaké podobné stránky určené tomuto modelu? Děkuji.

capri*

Není vůbec nic ztraceno. Nakonec S5830i sám vlastním (jakožto záložní telefon). Předpokládám, že váš telefon pochází z oficiální české distribuce? To znamená, že byl zakoupený v ČR, je k němu přiložený návod v češtině, na krabičce je na etiketě u čísla IMEI napsáno "Výrobek lze provozovat na základě generální licence..." a telefon nepochází od operátora je tzv. nebrandovaný (S5830i u nás prodával pod svou značkou O2)? To z důvodu volby vhodného firmware pro S5830i. Pak je nutné abyste měl v PC nainstalovaný ovladač tzn. je nutné mít nainstalovaný program Kies (nebo doinstalovat ovladač zvlášť).

bartas*

Děkuji. Akorát jsem nepochopil jak to myslíte. Ale odpovím Vám na otázky. 1. Ano, česká distribuce 2. Telefon jsem koupil přes internet od nějakého chlapa. Stalo se mi to jednou, dal jsem to do opravny a za 500,- bylo opraveno. Dřív mi nabehlo logo samsung a hned potom logo o2 ale jak to aktualizoval, uz se to neukazuje. Nechce se mi to dávat do opravny za takove ceny. Díky za odpoveď.

capri*

Myslel jsem to tak, že Ace S5830i se prodával buďto přes operátora pod značkou O2 kdy si operátor firmware poupravil a nebo ve volné distribuci pro český trh. Jinak to, že se vám po opravě již neukazuje logo O2 znamená, že vám byl do telefonu nahrán firmware pro volnou českou distribuci (tj. neupravený operátorem) což ovšem není na závadu. Opravu resp. flash firmware zvládnete sám pokud si alespoň na běžné uživatelské úrovni rozumíte s PC. A tedy máte v PC instalovaný program Kies pro správu telefonu od společnosti Samsung? Nebo jinak... obsluhujete svůj telefon i přes PC?

bartas*

Ano, mám nainstalovaný Kies.

bartas*

Tak jsem to udělal podle videa na youtube a funguje. Díky všem za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]