Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záznam hovoru

Od: sendihorak* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

Potřeboval bych od Vás radu jaká aplikace by byla nejlepší na záznam hovoru.Potřebuji,však něco kvalitního na získání důkazního materiálu trestného činu a ochrany soukromí.

za odpovědi předem děkuji.

Ps.Jedná se o OS Android

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

svetandroida.cz/... používám toto,pracuje sám,nahrává všechny hovory automaticky. víte o tom,že pokud někoho nahráváte,máte ho upozornit?

sendihorak*
hodnocení

vím,děkuji.Vyděrače upozorním až po hovoru.Děkuji

ovczaak*

postupoval bych jinak,vyděrače upozornit POTOM je špatně.stáhl bych si aplikaci s předpokladem,že pro nahrávání ji musím spustit,čili upozorním vyděrače,že budu nahrávat a spustím ji (takový mám plán.a zatím nahrávat nechci,tak neupozorňuji)...jen netuším,že aplikace nahrává sama! takže potom při jednání na PČR upozorním,že hovor se omylem,bez mého vědomí,nahrál! prostě jsem funkci aplikace tak docela nepochopil.

sendihorak*
hodnocení

Super Tip děkuji

To jsou nehorázné rady a kecy, tak někdo dělá špatnosti a já jej ještě budu upozorňovat - promiň, ale dej si pozor na ústa já tě budu nahrávát :-D :-D :-D :-D

Měl jsem problémy s jedním magorem sousedem, který byl hrubý, urážel a omezoval spolubydlící, přímo na PČR mi poradili, jediná možnost - tajně jej nahrajte :)

ovczaak*

bmbx,z hlediska zdravého selského rozumu s vámi souhlasím,bohužel žijeme v této republice a je třeba být trochu ostražitý. a podle rad PČR bych nepostupoval,celkem snadno by měla dva případy na vyřešení...

Já bych to tak černě neviděl :-D

jinepravo.blogspot.cz/...

capri*
hodnocení

0x

Zdravím,

aplikace je věc jedna, ale druhá otázka je zdali podporuje přímé nahrávání z linky i tzv. kernel (neboli česky jádro). Továrně dodávaný firmware kde je neupravený kernel toto běžně nepodporuje (výjimky existují) a pak je nutné se spolehnout pouze na nahrávání z hlasitého odposlechu.

ovczaak*

Konkrétně tato nabízí jako zdroj zvuku - telefonní linka,mikrofon,vlastní hlas,hlas volaného anebo volajícího.

capri*

Ano, ale není důležité co nabízí aplikace, ale co podporuje kernel.

ovczaak*

zřejmě máte pravdu,je fakt,že hlasy na nahrávce jsou nevyvážené,různé hlasitosti.možná by to šlo srovnat v nastavení,já to nezkoušel,mým potřebám vyhovuje tak,jak je.

capri*

Ona Vámi navrhovaná aplikace jistě poslouží to je samozřejmé. Ale přeci jen pokud by onen dotyčný chtěl nahrávku použít pro důkazní řízení pak by jistě chtěl dosáhnout její co nejvyšší kvality a té je právě dosaženo pomocí přímého nahrávání z linky přes kernel. Některé telefony resp. jejich kernel toto podporují nativně, ale obecně toto příliš podporováno co se Androidu týká není. Netýká se to různě upravených tj. neoriginálních ROM kde toto podporováno většinou bývá bez problému.

Mě fungují tyhle aplikace celkem dobře, protože jeden s mikrofonůj e umístěn u sluchátka mobilu, pokud neni v okolí velký hluk, nebo nepoužívám-li handsfree je to v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]