Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Málo místa na disku C

Od: jirka1105* odpovědí: 8 změna:

Ahoj mám málo místa na disku C něco mi žere místo ale nevím co. Mám 800mb volného místa z 76,5GB. Odstranil jsem uplně vše co šlo ale to stejně nepomohlo. Prosím pište . Děkuji za všechny rady:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

odw
hodnocení

0x

Takhle na dálku se to nedá vyřešit.

jirka1105*
hodnocení

No když se to nedá vyřešit tak co mám potom dělat?:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Stáhni si tenhle SpaceMonger. Nemusí se instalovat a graficky ti zobrazí velikost složek a souborů na vybraném disku nebo médiu. Pak už není problém najít, co tam vlastně zabírá místo.

doplněno 05.07.14 21:38:

V tom případě to přenech někomu zkušenějšímu.

Mezitím si prostuduj Pravidla této poradny. Možná pak nebudeš psát nesmyslné příspěvky do jiných vláken.

jirka1105*
hodnocení

No tak v tomhle se opravdu nevyznám:(

jirka1105*
hodnocení

ale i kdyby stejně nevím kde je odstranit

hodnocení

0x
Pro začátek bych zkusil vysypal koš. Málokdo to dělá a pak se najednou diví, co má najednou místa. Není problém vidět koše, kde je 20 až 30 GB nepotřebnýho smetí a bordelu.
jirka1105*
hodnocení

Koš jsem vymazal nic tam nemám

bakalama

a kam se ti dělá záloha pro případné obnovení systému?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]