Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jelikož mám v notebooku rozbitý přijímač wifi, tak musím využívat telefon připojený k počítači. Dříve jsem vlastnil SE Xperia Neo a vše fungovalo v pohodě. Nyní mám Huawei Ascend Y530 a když zapnu v nastavení tethering, stejně jako jsem to dělal v předchozím telefonu nastanou problémy. Internet sice chvíli funguje výborně ale po chvíli přestane reagovat. Jako by spojení najednou zmizelo. Přitom ikonka v telefonu i v pc ukazuje, že přenos funguje. Vypadá to nějak takto: pročítám si internet a najednou se stránky přestanou aktualizovat a vyskočí mi upozornění, že webová stránka není k dispozici. V telefonu i notebooku ale vše vypadá že funguje jak má. Z ničeho nic se stránky zase načtou a přibližně 5 minut fungují pak ale zase vypadnou.
Už jsem zkoušel jiný kabel i vyměnit USB port, ale nic nepomohlo. Nevíte proč u nového telefonu najednou nic nejde jak má?
Ještě doplním, že nemám aktivovaný internet v mobilu abych mohl pustit přenosný wifi hotspot.
nrbk má wifi mimo provoz, to se stane, tak používejte připojení wifi k telefonu. Spojovat PC a Telefon kvůli internetu k telefonu . . . podivné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.