Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už delší dobu jsem si říkala, že bych ráda přešla na iOS7. Mám obyčejný iPhone 4, čili ne 4S a dostalo se mi hodně smíšených názorů. Někteří mi tvrdí, že iOS7 hodně vysává baterii, jiní že už to ani nevypadá jako iPhone, ale nejvíce se bojím toho, že jsem si dost četla, že pokud přejdu se starším Apple zařízením (čili se 4kou) na iOS7 tak se mám těšit na sekání a výrazné spomalení celého systému. Proto jsem se chtěla zeptat jestli s tím máte nějaké zkušenosti a co by jste mi popřípadě radili Předem moc děkuji
Dobrý den,
ano, iPhone 4 měl problém s plynulostí u operačního sytému iOS 7 avšak Apple vydal update který by měl plynulost telefonu zlepšit. iOS 7 je od iOS 6 po stránce designu odlišný systém, už jen proto zvažte jestli na něj chcete přejít, downgrade pak není uplně jednoduchá věc pro obyčejného laika. Myslím že pokud zůstanete u iOS 6 neuděláte chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.