Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Whirlpool 9629

Od: polis* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, na mojí pračce Whirlpool 9629 svítí červená kontrolka servisu a číslo chyby F08.Neví někdo co je to přesně za chybu?Bude to asi nějaká chyba v elektronice jen nevím jaká. Psal jsem přímo výrobci no bohužel jsem mu nestál ani za odpověď.Pračka již není v záruce a mám jinou takže opravovat nebudu.Jen mě to zajímá.

Předem díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Juknete zde, mohla by to byt ta sama zavada

poradte.cz/...

doplněno 04.07.14 14:32:

Dival jsem se na zahranicnich webech a nasel jsem toto:

F08

Open circuit error detected on heating circuit

The main control unit in the washing machine has detected that there is an open circuit somewhere in the heating circuit.

The main control unit will detect this error at the start of a program and during the spin phase.

Check wash heating element for continuity

Check the wash heater for earth leakage

Check wiring to the heater

Check the control unit

doplněno 04.07.14 14:33:

Zkontrolujte, popripadne promerte, jestli mate zapojenu topnou spiralu, popripadne vymena spiraly. V jenhorsim pripade blbne ridici jednotka a dava to spatny kod, ale to to nejspis nebude

polis*
hodnocení

Super to bych mohl zkusit aspoň se zabavím :)

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Jinak v manuálu máte popis ,kdy je jaká závada/eror/ a co to znamená.

polis*
hodnocení

Zdravím.V manuálu je chyba od "F02” do "F35”
(kromě "F09”)
"Porucha elektrického systému”

Nic bližšího není specifikováno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]