Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon na 2sim karty-zvonění?

Od: sarka222 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám nový mobil na 2simky a potřebovala bych jestli jde abych měla každá simka jiny zvonění.Můžete mi poradit jak se to dělá na mobilu.Mám telefon Prestigio

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ten telefon mám odvčera(4400dual SIM)ale mám v něm zatím jednu kartu.Samozřejmě to jde.Nejdříve zvolíte SIM.Pak vyberete ikonu správce souborů a tam se Vám otevřou uložené soubory..Klepnete na trojtečku vpravo dole a zvolíte"vyberte složku nebo soubor".Napravo od souboru klepněte na kostičku aby se Vám zafajfkovala a pak znovu na trojtečku a poté "nastavit jako" a klepnete buď na melodie vyzvánšní telefonu nebo oznámení(SMS) nebo budíku.

sarka222
hodnocení

děkuji ještě se v něm moc nevyznám..Ale myslím, že je to fajn mobil zaty peníze,ja ho koupila před týdnem.

sarka222
hodnocení

já nemůžu najit správce souboru v menu? poradite?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]