Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč DVD přehrává černobíle?

Od: marky888 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mohli byste, prosím, někdo poradit, proč DVD-přehrávač přehrává některá DVD černobíle. Stává se to vždy jen u vypálených DVD, a ne u všech. Přitom v počítači běží film normálně. DVD-přehrávač film přehraje také bez jiných problémů, jen bez barev. Mám DVD přehrávač Sony. Nemůže to být třeba televizí a ne přehrávačem? Žádnou starou televizi ani přehrávač nemám.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím, co se týče černobílého DVD vypáleného doma, tak to znamená že bylo špatně vypáleno ve formátu NTSC místo formátu PAL.Pokud je to sem tam v TV barevné/černobílé tak to může být jak bylo řečeno nějak přerušenými káblíky nebo špatně nastaveným čtením DVD NTSC/PAL pokud to v nastavení DVD jde doporučím přepnou na PAL.S pozdravem Adam:)

hodnocení

0x

Jakým způsobem je TV propojena s přehrávačem?

jitka2*
hodnocení

0x

Některá dvd mi to taky dělají, mám propojený dvd přehrávač na dvě tv, na jedné je přehrávaný film černobílý a na druhé barevný, takže přehrávačem ani dvdčkem to nebude, myslím si, že pokud je televize "citlivější" tak si to prostě takhle přebere. Nebo mne napadlo, že je vykloktaná koncovka na připojení kabelu od přehrávače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]