Nejste přihlášen/a.
Ahoj.. Nemáte pro mě někdo doporučení jakou mp3 nebo mp4 si mám koupit? Ale abych tam nemusela hned kupovat paměť. kartu a taky ne moc drahou... Tak do 400kč... Předem díky..
Dobrý den,
Moc rad si tu nedostala, tak ti zkusím poradit.
za těch 400 fakt nic kloudného neseženeš, tak bych ti doporučil připlatit si 200,- a koupit Transcend MP300, k tomu dostaneš rovnou i sluchátka. 8GB na hudbu bude určitě stačit, takže neni potřeba dokupovat paměťovou kartu. Hlavně má super výdrž baterie až 15 hodin, což je v této cenové kategorii rozhodně nadprůměr.
Když tak mrkni přímo na heuréku tam určitě nějaký najdeš, pokud by se ti muj tip nelíbil - mp3-prehravace.heureka.cz/...
Já osobně na poslech hudby používám telefon, jak už tady bylo zmíněno, ale chápu, že pokud si chce jít člověk třeba zaběhat, tak ten málý mp3 přehrávač je daleko pohodlnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.