Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodí na telefon každý den horoskopy,zrušení?

Od: simonatt* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu,jak to udělat:moje kamarádka si v minulkosti-neví už přesně kdy-nechala posílat horoskopy každý den.Je to poplatná služba a nyní ji chce ukončit a neví jak.Poradila jsem ji,aby navštívila svého operátora/má T-MOBILE/ ale tam prý ji nedovedli poradit,jak tuto službu zrušit.Já jí našla tady nějaké rady ostatních,někam poslat SMS apod...ale žádná změna.Horoskopy jí chodí každý den dále.Zná někdo nějaký postup,jak se toho zbavit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Ať zavolá na operátora a požaduje okamžité zrušení služby, hovory bývají monitorovány. A příště ať si neobjednává bezplatné služby na měsíc...

doplněno 04.07.14 23:35:

@ivzez ano, od t-mobile, jak je uvedeno v dotazu. A děkuji za téměř okamžité upřesnění mé reakce...

iz*
hodnocení

2x

Od koho si ty horoskopy objednala? Jestli od T-mobile, mělo by stačit zavolat na zákaznickou linku prokliklat se automatem k operátorovi a službu zrušit. Obrnit se trpělivostí, na operátora může čekat dost dlouho.

praivo*

T-Mobile má i "textovou samoobsluhu" (tuším *123#), tam by to mělo jít vypnout taky.

iz*

Já mám u T-mobile špatnou zkušenost se samoobsluhou i s nastavením v "Můj T-mobile" (požadavky/nastavení se občas "ztrácejí"). Dohodnu-li něco s operátorem na lince, pošle mi potvrzovací SMS, pak už se požadavek těžko "ztratí" ...

simonatt*
hodnocení

Všem vám tady moc děkuji.Informace jsem předala,doufám,že to nebude již problém.Dík za váš čas! S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]