Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším problém s umístěním sušičky. Mám na to jen 54cm. Zajímalo by mě, zda nějaký výrobce prodává sušičku s jiným rozměrem než 59 popř. 60 cm. Nebo se snad jedná o globální rozměr? Nechce se mi věřit, že nic není. Našel jsem jen jednu, ale ta se láduje vrchem a je to energ. třída C ! = nebrat.
Předem děkuji
J.K.
Obávám se, že takto úzkou sušičku neseženete. Zeptal bych se toho kdo Vám navrhl tak malou skříňku na sušičku.
Jinak věřím že určitě by šla skříňka upravit tak aby bylo více místa. Na to by to ale chtělo fotku.
Nejde ani tak o skříňku ale spíše o výklenek. Máme v něm vestavnou skříň, kotel, pračku a šatnu. Bohužel šířka výklenku by i po úpravě vestavné skříně nabídla vedle pračky max. 58 cm :/ Nad pračku se nedá dát, protože tam je zase kotel. Docela mě rozčiluje zjištění, že na rozdíl od lednic, praček, mikrovlnek, mrazáků, tv, sporáků, trub a všeho dalšího se zrovna sušička používá pouze ve vel. 59-60cm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.