Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabel k repro

Od: david63® odpovědí: 6 změna:

Zdravim

Hledam vhodný kabel k tomuto konektoru sice konektor má dost dobré parametry bude přes něj připojený zesilovač asi 150W je to na hraní po svatbách a oslavách..

Mohl bych do toho dat repro dvoupinku ale to se mi moc nechce ale je to taky varianta

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Dosť zaujimava uvaha:-"Hledam vhodný kabel k tomuto konektoru"-"To bohužel nevim budu uvažovat s 4 ohmy"-

To ideš zhanať zosilňovač a bedne podla konektora?A nakoniec ani nevieme, aky to je.-Konektor.

hodnocení

nene jedná se o upravu zasilovače a něak jsem se v tomto profesionálnějším odvětví moc nepohyboval...

měl jsem zesilovač bez repro k tomu a na zesilovači o tom neni ani zmínka... dneska jsem si k tomu přivezl i repro a nakonec je to 8 ohmů.

praivo*
hodnocení

0x

Jaký konektor? 150 W do kolika Ω (impedance určuje proud)?

hodnocení

To bohužel nevim budu uvažovat s 4 ohmy přemýšlel jsem nad variantou repro dvoulinku 2,5 neno 4 mm2 ale bylo by lepší něaký pologumový kulatý kabel s lepší mechanickou odolností.

music-city.cz/...

praivo*

mkat*
hodnocení

0x

Zosilovač ma ake parametre?Ak ma na vystupe 4 ohmy tak to až tak velmi nevadi.Akurat bude vykon zosilovača asi o polovicu menši.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]