Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevíte kde koupím alarma na okna na baterky , ale v kamenném obchodě? Dík
Děkuji, už jsem našla v globusu, ale pořád zvažuji. Večer opět někdo šmíroval po zahradě s baterkou, pustila jsem psi a jen bylo slyšet jak někdo leze přes plot honem pryč, než manžel naběhl s baterkou, tak už nikdě nic. Den předtím jsem měla posunuté truhlíky na hraně parapetu, a psi řádili. Nemají u nás co ukrást, nechápu))Pořídila jsem pepřáky a mám vztek. Manžel odjel dneska služebně, musel. Takže si vemu pepřák, klacek , psi a jestli něco tak obejdu večer sama barák. Strach nemám, mám vztek , že mi někdo leze tam kde mám děti a svoje zázemí.Zvažuji dát rychle v dohledné době za plot ostnáč, ale tak aby nehyzdil vzhled zahrady, ale znesnadnil přelízání plotu. Mám obavy, že kdejaký chytrý alarm bude pálka , krom těch levných bateriových a že to už asi umí vypnout levou zadní, tady ty chytřejší alarmy. Takže bych volila hrubší zásah-ostnáče a pořídím si paralyzér a naučím se s ním zacházet. Nic jiného mě nenapadá, ještě můžu napsat na branku---máme doma prd))tak co hledáte?))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.