Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný internetový obchod levnezbozi.eu

Od: koube odpovědí: 14 změna:

Dobrý den zalíbil se mi mobil DOOGEE Valencia DG800 který je docela za dobré peníze k dostání na levnezbozi.eu . Proto se chci zeptat jestli tomuhle "obchodu" můžu důvěřovat popřípadě objednat z něj mobil? Děkuji .

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

palopetro*
hodnocení

1x

S E-shopy se roztrhl pytel. Prodejce - překupník, chce vždy vydělat. Cena uvedena v nabídce je pouze iluzorní. K tomu je potřeba připočítat téměř vždy clo a další poplatky spojené s případnou dodávkou do domu. Doba dodání v řádu několika dnů platí pouze u zboží ve skladu prodejce, který ovšem v jeho dvoupokojovém panelovém bytě neexistuje. Takže dodání nejspíše v řádu týdnů. Záruky odpovídají tomuto způsobu prodeje. Rozhodně doporučuji podrobně přečíst OP, případně položit prodejci otázky. Platba předem je základem pro takový způsob prodeje. Prodejce obvykle nemá kapitál na to, aby zboží zakoupil "ze svého". Prvotní podmínkou, abych si objednal takové zboží, je ptatba při převzetí zboží a vyčerpávající uvedení záručních podmínek. Éšopům zdar.*uf*

koltak

No je možné všechno, může být překupník atd ,ale může se jednat i o poctivého ,který chce prorazit. Každopádně má v obchodních podmínkách že: Cena za zboží v objednávce spolu s cenou za dopravu je konečná.

takže další přirážky nemůže jen tak dát. Samozřejmě platby předem jsou u takových obchodů vždy riziko..

dancul69

Dobrý deň,v žiadnom pripade nekupovať v tomto tzv."internetovom obchode",je to hajzlík najvyššieho zrna...mám objednaný a zaplatený telefon pre dceru za vysvedčenie od Juna!a doteraz nemám ani telefon ani vrátene peniaze...na telefonický kontakt nereaguje,-radšej si vypne mobil,na meil odpovie raz za čas,aj to len výhovorky.Poprosím VŠETKYCH aby roširili túto správu o tzv.internetovom obchode ďalej a pomohli ostatným aby sa nedali napáliť..je to obyčajný podvodník,ktorý robí zlé meno ostatným internetovým obchodom.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Obchod? Podle mě překupních. Na stránkách nemá fyzickou adresu ani IČO, dodávky ze zahraničního skladu. Reklamace nebo vrácení zboží se pravděpodobně uplatní v zahraničí. Stačí?

doplněno 30.06.14 00:03:

V rejstříku jsem ho samozřejmě našel a v těch OP jsem to přehlédl. Ovšem na mém závěru to nic nemění.

ohneta*
hodnocení

0x

Přesně jak píše ladin aliexpress.com/...

iz*
hodnocení

0x

Ale ano, má na webu obojí, v obchodních podm/..., jež má mimochodem dost dobře zpracované. Jenom v kontaktech má adresu na P.O.BOX. V živnostenském rej/... najdete Leoše Kusého pod Ič 87076802.

Ale jde zřejmě o dost nový obchod (nepodařilo se mi najít žádné reference), takže bych radši byla opatrná...

hodnocení

0x

Jak se tak dívám na ten model tak ve zboží ho prodávají v samejch pochybnejch kšeftech.

doplněno 30.06.14 00:09:

Asi bych si zkusil ,,pár"měsíců počkat až ho budou prodávat v nějakým solidnějším obchodě.

Adresa ubytovny a platba předem :)

hodnocení

0x

A není lepší si to koupit rovnou zde, než to kupovat přes nějakýho dovedu, co si na tom přirazí a ještě si počítá poštovné?

aliexpress.com/...

doplněno 30.06.14 10:36:

Ony ty všechny "pochybné"obchody fungujíá tak, že tu objednávku za vás provedou a vám to příjde z té Číny rovnou :)

Počtovné zdarma, ale oni jej po vás chtějí, přirazí si mnohdy až 100% protože to ještě pořád může být lákavá cena, funguje to tak v něktrých případech bohužel i na Aukru. Dělají to i renomované internetové obchody, jen s tím rozdílem, že to přezabalí a přepošlou to naší poštou :-D

ndo
hodnocení

0x

Nedůvěřujte.

koltak

No zatím ho za celou dobu nikdo nehodnotil.. ale jen jedno slovo "neduvěřujte" je málo..

Mně se líbi u něj jeden telefón ale asi u něj bych ho nekoupil..

ntwe
hodnocení

0x

1.8 jsem objednal (telefon byl na skladě), zaplatil tento telefon s výběrem dodání ČP do 14 dnu, ale dodnes mi nebyl doručen. Na reklamaci nereaguje, takže nedoporučuji!

alokin
hodnocení

0x

Dobrý den,

ten kdo byl napálen tímto e-shopem a nebylo mu dodáno zboží ani vráceny peníze, kontaktujte mne prosím na Nikkky@centrum.cz.. Mám v plánu podat hromadnou žalobu, aby tenhle syčák nemohl dále okrádat lidi.

Díky

hendy
hodnocení

0x

Zdravim vsechny. Stejne jako alokin prede mnou i ja se chystam podat hromadnou zalobu na tento e-shop. Pokus jste stejne jako ja neodstali zbozi ani penize zpet, poslete mi prosim email na zbynenka(at)centrum.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]