Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zalíbil se mi mobil DOOGEE Valencia DG800 který je docela za dobré peníze k dostání na levnezbozi.eu . Proto se chci zeptat jestli tomuhle "obchodu" můžu důvěřovat popřípadě objednat z něj mobil? Děkuji .
S E-shopy se roztrhl pytel. Prodejce - překupník, chce vždy vydělat. Cena uvedena v nabídce je pouze iluzorní. K tomu je potřeba připočítat téměř vždy clo a další poplatky spojené s případnou dodávkou do domu. Doba dodání v řádu několika dnů platí pouze u zboží ve skladu prodejce, který ovšem v jeho dvoupokojovém panelovém bytě neexistuje. Takže dodání nejspíše v řádu týdnů. Záruky odpovídají tomuto způsobu prodeje. Rozhodně doporučuji podrobně přečíst OP, případně položit prodejci otázky. Platba předem je základem pro takový způsob prodeje. Prodejce obvykle nemá kapitál na to, aby zboží zakoupil "ze svého". Prvotní podmínkou, abych si objednal takové zboží, je ptatba při převzetí zboží a vyčerpávající uvedení záručních podmínek. Éšopům zdar.
No je možné všechno, může být překupník atd ,ale může se jednat i o poctivého ,který chce prorazit. Každopádně má v obchodních podmínkách že: Cena za zboží v objednávce spolu s cenou za dopravu je konečná.
takže další přirážky nemůže jen tak dát. Samozřejmě platby předem jsou u takových obchodů vždy riziko..
Dobrý deň,v žiadnom pripade nekupovať v tomto tzv."internetovom obchode",je to hajzlík najvyššieho zrna...mám objednaný a zaplatený telefon pre dceru za vysvedčenie od Juna!a doteraz nemám ani telefon ani vrátene peniaze...na telefonický kontakt nereaguje,-radšej si vypne mobil,na meil odpovie raz za čas,aj to len výhovorky.Poprosím VŠETKYCH aby roširili túto správu o tzv.internetovom obchode ďalej a pomohli ostatným aby sa nedali napáliť..je to obyčajný podvodník,ktorý robí zlé meno ostatným internetovým obchodom.
Obchod? Podle mě překupních. Na stránkách nemá fyzickou adresu ani IČO, dodávky ze zahraničního skladu. Reklamace nebo vrácení zboží se pravděpodobně uplatní v zahraničí. Stačí?
doplněno 30.06.14 00:03:V rejstříku jsem ho samozřejmě našel a v těch OP jsem to přehlédl. Ovšem na mém závěru to nic nemění.
Ale ano, má na webu obojí, v obchodních podm/..., jež má mimochodem dost dobře zpracované. Jenom v kontaktech má adresu na P.O.BOX. V živnostenském rej/... najdete Leoše Kusého pod Ič 87076802.
Ale jde zřejmě o dost nový obchod (nepodařilo se mi najít žádné reference), takže bych radši byla opatrná...
A není lepší si to koupit rovnou zde, než to kupovat přes nějakýho dovedu, co si na tom přirazí a ještě si počítá poštovné?
doplněno 30.06.14 10:36:Ony ty všechny "pochybné"obchody fungujíá tak, že tu objednávku za vás provedou a vám to příjde z té Číny rovnou
Počtovné zdarma, ale oni jej po vás chtějí, přirazí si mnohdy až 100% protože to ještě pořád může být lákavá cena, funguje to tak v něktrých případech bohužel i na Aukru. Dělají to i renomované internetové obchody, jen s tím rozdílem, že to přezabalí a přepošlou to naší poštou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.