Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladnička Snaige - má někdo zkušenost?

Od: kubba odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Vybírám chladničku do domácnosti pro dva. Bez marazáku, žádné digitální vychytávky. Vlastně hledám kompromis mezi spotřebou a životnostní. Moc nevěřím, že by se dalo ukázat na jednu značku a doufat, že všechny její výrobky budou kvalitní.

Do oka mi podle rozměrů a spotřeby padla chladnička Snaige C29 SM T10022. Bohužel reference na tohoto výrobce se mi vygooglit nepodařilo.

Nenajde se někdo, kdo by měl chladničku od Snaige delší dobu a mohl sdělit své zkušenosti? Případně někdo, kdo by věděl zda jaké kompresory se u nich používají? Případně můžete mi po dlouhodobější zkušenosti doporučit nějakou jinou?

Děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

0x

V roce 1986 jsem si pořídil lednici s mrazákem Minsk. Přežila dvě manželství a tři stěhování. Funguje dodnes bez jediné závady.

Tomu se říká skvělá investice.! Moje bývalka si před třemi lety pořídila supermoderní Whirlpool AAA+++ a kdovícoještě a

už 2x (samozřejmě po záruce) ji odešel kompresor. Snaige mi nic neříká. Osobně bych dnes volil Elektrolux, nebo Liebherr, nebo Miele.

hudzimir
hodnocení

0x

Snaige mám osobně zafixovanou jako značku "průmyslových" nebo chcete-li profi ledniček. Máme jich několik a bez problému. Teď akorát u jedný odešel termostat, ale jinak pohoda. Nebál bych se toho.

eva*
hodnocení

0x

Dobrý den, já si ledničku Snaige koupila před 12-ti lety. Od té doby je v provozu a bez jediné opravy. Navíc je tichá a hezká. Doporučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]