Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radiomagnetofon usb 2.0

Od: glos odpovědí: 24 změna:

Ahoj, poteboval poradit s výběrem radiomagnetofonu, potřebuju aby kromě CD přehrál mp3 písničky z usb flash disku.

Děkuji za radu

Pokud možno at je to levné, nemám moc penez, ale aby ten zvuk byl v pohodě.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
glos
hodnocení

Budou začátkem prázdnin slevy nebo ne? Abych věděl jestli mám čekat nebo ne

majsterjoe*

Dneska kazdy elektroobchod, vcetne shopu s PC jako je alfacomp, alza, czc, elektroworld a ostatni maji v nabidce radia s moznosti prehrani i pres USB. Doporucuji vyhledavat na heurece a rozhodnout se i podle ceny.

glos
hodnocení

rozhod sem se pro tenhle: ECG CDR 699 USB Red

Otázka je jestli mám počkat červenec jestli budou slevy nebo koupit ted :)

majsterjoe*

Ja na elektroniku nikdy moc necekam. Ona casem vzdycky slevni, ale taky bych se toho nemusel dockat.

Jen nevim, jestli tech 1,5W zvukoveho vystupu bude dostacujici.

glos
hodnocení

tak mi pomožte vybrat aby to byloé dostačující.

glos
hodnocení

spis sem cekal ze mi někdo poradi aby tam byl dobry zvuk, a ne že mi sem hodí odkaz to vím i já.

glos
hodnocení

AUX vstup
USB vstup

... aux je k čemu když je tam usb...

hiou
hodnocení

0x

Radiomagnetofon obvykle CD nepřehrává a už vůbec ne z USB. Ten umí jen rádio a přehrád magnetofonovou kazete (pásek).

glos
hodnocení

co to meleš?

majsterjoe*

Mele, ale ma pravdu.

martinhajek*
Označení "radiomagnetofon" již těmto přístrojům zůstal, i přesto že již nemají kazetovou mechaniku. I o CD přehrávač časem příjdou.

glos
hodnocení

jo, tak se tu hádejte jestli radiomagnetofon prehraje cd nebo ne a vyprdněte se na moji puvodni otazku

glos
hodnocení

ale notak lidi neblbněte! To tu neni nikdo kdo by mi poradil? Od čeho je teda tahle poradna?

majsterjoe*

:-D

Aux je dalsi zvukovy vstup. takovy zesilovac. Napriklad z mobilu to propojis s radiem a zvuk jde z radia hlasiteji.

Ja ti neporadim, kvuli tomu jsem si pred rokem koupil domaci kino. Kolik do toho chces investovat a na co to chces pouzivat, krom prehravani mp3, ktere dokazi i pocitac :)

glos
hodnocení

okolo 1000 Kč (do 1000.. kdyz najdes o 100 Kč dražší ale daleko kvalitnejsi tak i vice)... nechci si to pouštět na plný pecky ale chci mít kvalitní zvuk proto si taky kupuju radiomagnetofon... ještě k tamtomu je tam 1,5 ale to je na jeden reprák, dohromady to má 4...

majsterjoe*

Tak v dnesni dobe neni problem si to pres internet objednat, a pokud nebudes spokojeny, pak mas narok to do 14 dnu vratit bez udani duvodu. Jen to nesmis nijak ponicit.

Tak jak to s těma radiomagnetofonama s USB teda je? Jsou nebo ne?

ladinpraha*
hodnocení

0x

google.cz/...

doplněno 28.06.14 22:33:

Jasně, že je. Co se bude líbit mým uším, to se nemusí líbit tvým. A já když něco takového kupuji, tak to chci slyšet. A když ti vyberu přístroj, kde ta záruka kvality bude, tak budeš zase namítat, že na něj nemáš. Takže vlez do kamenného obchodu, který máš po ruce, tam si poslechni a vyber. Pak už ale budeš moci projevovat nespokojenost jenom vůči sobě.

glos
hodnocení

Je protebe těžké vybrat mi kvalitní přístroj? já umím hledat na internetu, otázka jaký vybrat.

glos
hodnocení

a nebo mikrosystemy ty maji lepsi rms... tak šup, poradte.mi

Jako jestli chceš mikrosystém, tak si kup jakoukoli plečku, co je na trhu. Rozdíl nepoznáš.

hodnocení

0x

Jestli s tím nechcete chodit po ulici a machrovat ale na domácí poslech tak jednoznačně doporučuju mikrosystém.

Mikrosystém je tak dobrý k poslechu do dílny k práci, nebo do kuchyně při vaření :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]