Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poteboval poradit s výběrem radiomagnetofonu, potřebuju aby kromě CD přehrál mp3 písničky z usb flash disku.
Děkuji za radu
Pokud možno at je to levné, nemám moc penez, ale aby ten zvuk byl v pohodě.
Dneska kazdy elektroobchod, vcetne shopu s PC jako je alfacomp, alza, czc, elektroworld a ostatni maji v nabidce radia s moznosti prehrani i pres USB. Doporucuji vyhledavat na heurece a rozhodnout se i podle ceny.
rozhod sem se pro tenhle: ECG CDR 699 USB Red
Otázka je jestli mám počkat červenec jestli budou slevy nebo koupit ted ![]()
Ja na elektroniku nikdy moc necekam. Ona casem vzdycky slevni, ale taky bych se toho nemusel dockat.
Jen nevim, jestli tech 1,5W zvukoveho vystupu bude dostacujici.
![]()
Aux je dalsi zvukovy vstup. takovy zesilovac. Napriklad z mobilu to propojis s radiem a zvuk jde z radia hlasiteji.
Ja ti neporadim, kvuli tomu jsem si pred rokem koupil domaci kino. Kolik do toho chces investovat a na co to chces pouzivat, krom prehravani mp3, ktere dokazi i pocitac ![]()
okolo 1000 Kč (do 1000.. kdyz najdes o 100 Kč dražší ale daleko kvalitnejsi tak i vice)... nechci si to pouštět na plný pecky ale chci mít kvalitní zvuk proto si taky kupuju radiomagnetofon... ještě k tamtomu je tam 1,5 ale to je na jeden reprák, dohromady to má 4...
Jasně, že je. Co se bude líbit mým uším, to se nemusí líbit tvým. A já když něco takového kupuji, tak to chci slyšet. A když ti vyberu přístroj, kde ta záruka kvality bude, tak budeš zase namítat, že na něj nemáš. Takže vlez do kamenného obchodu, který máš po ruce, tam si poslechni a vyber. Pak už ale budeš moci projevovat nespokojenost jenom vůči sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.