Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poteboval poradit s výběrem radiomagnetofonu, potřebuju aby kromě CD přehrál mp3 písničky z usb flash disku.
Děkuji za radu
Pokud možno at je to levné, nemám moc penez, ale aby ten zvuk byl v pohodě.
Dneska kazdy elektroobchod, vcetne shopu s PC jako je alfacomp, alza, czc, elektroworld a ostatni maji v nabidce radia s moznosti prehrani i pres USB. Doporucuji vyhledavat na heurece a rozhodnout se i podle ceny.
rozhod sem se pro tenhle: ECG CDR 699 USB Red
Otázka je jestli mám počkat červenec jestli budou slevy nebo koupit ted
Ja na elektroniku nikdy moc necekam. Ona casem vzdycky slevni, ale taky bych se toho nemusel dockat.
Jen nevim, jestli tech 1,5W zvukoveho vystupu bude dostacujici.
Aux je dalsi zvukovy vstup. takovy zesilovac. Napriklad z mobilu to propojis s radiem a zvuk jde z radia hlasiteji.
Ja ti neporadim, kvuli tomu jsem si pred rokem koupil domaci kino. Kolik do toho chces investovat a na co to chces pouzivat, krom prehravani mp3, ktere dokazi i pocitac
okolo 1000 Kč (do 1000.. kdyz najdes o 100 Kč dražší ale daleko kvalitnejsi tak i vice)... nechci si to pouštět na plný pecky ale chci mít kvalitní zvuk proto si taky kupuju radiomagnetofon... ještě k tamtomu je tam 1,5 ale to je na jeden reprák, dohromady to má 4...
Jasně, že je. Co se bude líbit mým uším, to se nemusí líbit tvým. A já když něco takového kupuji, tak to chci slyšet. A když ti vyberu přístroj, kde ta záruka kvality bude, tak budeš zase namítat, že na něj nemáš. Takže vlez do kamenného obchodu, který máš po ruce, tam si poslechni a vyber. Pak už ale budeš moci projevovat nespokojenost jenom vůči sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.