Zdrawim wšechny! Nedáwno sem si pořídil (zánowní) mt Nokia E52. Sem s nim fakt hodně spokojenej,ALE.. Ten můj má "malou" wadu: Po wložení sd karty(jakékoliw) mi prostě paměťowku nenačte,na displeji mi to ukáže buď,že je karta poškozena nebo že není wložena..! Poraďte mi,co s tím? Dá se to oprawit? Moc díky za každou radu, Petr S./
Nerozumím otázce. Nauč se prvně psát česky případně slovensky.
P.S. samozřejmě rozumím, ale takhle debilně psát to je na facku
peters
Hele type,ty si ňákej drsnej,ne..!? To by mě zajímalo,co ti na tom tak strašně vadí? Píšu tak smsky,páč je to rychlejší. Ty seš první,kterýmu to vadí.. Takže spisovně: Můžeš mi v tom poradit? Dík, pS/
majsterjoe*
Takto se psalo, kdyz jsem pred nekolika lety chodil jeste do skoly. Myslel sem ze ta doba uz je pryc a lidi co tak pisou jsou akorat pro ostudu. Ale klidne pis jak chces.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.