Zdrawim wšechny! Nedáwno sem si pořídil (zánowní) mt Nokia E52. Sem s nim fakt hodně spokojenej,ALE.. Ten můj má "malou" wadu: Po wložení sd karty(jakékoliw) mi prostě paměťowku nenačte,na displeji mi to ukáže buď,že je karta poškozena nebo že není wložena..! Poraďte mi,co s tím? Dá se to oprawit? Moc díky za každou radu, Petr S./
Nerozumím otázce. Nauč se prvně psát česky případně slovensky.
P.S. samozřejmě rozumím, ale takhle debilně psát to je na facku
peters*
Hele type,ty si ňákej drsnej,ne..!? To by mě zajímalo,co ti na tom tak strašně vadí? Píšu tak smsky,páč je to rychlejší. Ty seš první,kterýmu to vadí.. Takže spisovně: Můžeš mi v tom poradit? Dík, pS/
majsterjoe*
Takto se psalo, kdyz jsem pred nekolika lety chodil jeste do skoly. Myslel sem ze ta doba uz je pryc a lidi co tak pisou jsou akorat pro ostudu. Ale klidne pis jak chces.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.