Nejste přihlášen/a.
Mám ještě jednu otázku.Momentálně mám takový mobil,který se označuje jako klasický-Sony Ericson K310i.Pokud s ním volám(včetně hledání čísla v seznamu),píši SMS,používám jen jednu ruku,v mém případě pravou.Zajímalo by mě jakou zkušenost máte Vy s dotykovým telefonem.Zdali Vám stačí na to jedna ruka nebo používáte obě(v jedné držíte a druhou pracujete.Ty chytré telefony mi připadají takové velké oproti těm klasickým.(díky displayi)Kolikrát jdu a v druhé ruce mám tašku. Tím, co mám teď, zvládnu vše jednou rukou.Napište mi prosím jak to děláte Vy.Chtěl bych si nějaký koupit,hlavně kvůli 2 SIM,tak mě to zajímá,protože na 2 SIM jsou i ty klasické.Mají ale samozřejmě menší display.Děkuji.
Ahoj. Mám 2 telefony.Služební - tlačítkový a osobní - dotykový. Nedám dopustit na klasický tlačítkový (Nokia C5), cokoli chci napsat, naťukám levou zadní (jednou rukou) a pokud se překliknu, zmáčknu mazací tlačítko a je to - prostě ty prsty to cítí, od toho je máme. Pak mám ale osobní dotykový, není to tedy žádné pádlo, jak je v dnešní době zvykem, ale je to starý SAMSUNG a napsat na něm zprávu je teda věc.. nejhorší na tom je, když se překlikneš a musíš se vracet, abys opravil chybu uprostřed slova. Šípky to totiž neme a ani tu dotykovou tužku, takže tam půl hodinu ťukáš prstem mezi dvě písmenka, než se ti to povede : ) Dnešní dotykáče jsou asi praktičtější (SAMSUNG Galaxy S3, 4, 5). záleží však, k čemu ten mobil potřebuješ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.