Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon na 2 SIM

Od: gamapolis® odpovědí: 9 změna:

Zdravím a mám tento dotaz.Když si koupím mobil na 2 SIM,tak pokud mi někdo bude volat na jedno ze dvou čísel-je jedno na které, tak mi telefon zazvoní.tedy předpokládám,že to tak je.Jak to ale funguje,když chci colat já.Řekněme,že mám Vodafone a o2 SIM kartu.To se musí někde něco přepnout,abych si zvolil ze které budu volat?Zatím mám jen starý tel.na 1 SIM,tak by mě to zajímalo,zda se to volí někde v menu,nebo je tam někde přepínač na 1.a2.SIM?Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

U mého telefonu se mi před vytočením zeptá, z jaké sim se má hovor uskutečnit. V případě sms lze nastavit, jakou kartu nastavit jako primární při posílání zpráv.

myse*
hodnocení

2x

dovolají se ti z obou čísel - samozřejmě že ne současně...

vždy máš nastavenou jednu SIM jako zapnutou - a z té to volá automaticky, nebo si jednoduchým tlačítkem přepneš na druhou SIMku...

je to vychytaný, neboj...používám už léta

hodnocení

Díky za odpovědi.

hodnocení

2x

Akorát bych vám chtěl poradit jestli budete využívat v tydlifónu internet tak si vybírejte takovej kterej bude mít kapacitu baterie aspoň 1700mAh a víc nebo budete muset po každý hodině serfování baterii dobíjet. *nevi* *zed*

doplněno 27.06.14 15:37:

Minimálně 1700. Když bude mít 2700 tak jedině dobře, akorát nevím jestli se s tak velkou kapacitou dělají. *nevi* *nevi*

hodnocení

Díky za dobrou radu,v tom se právě moc nevyznám jak to "žere".:)

fido*
hodnocení

0x

Samsung Duos to má už také vychytané. Jediná moje smůla, že jsem si ho koupil, a kratce na to jsem už potřeboval jen jednu SIM. Je to opravdu vychytané, a rychlé ...

27.06.14 14:25
hodnocení

Díky

m123*
hodnocení

0x

Tak u mýho mobilu si můžu předem nastavit co u které simky chci a nebo, aby se mne to vždy zeptalo. Takže před hovorem, sms, mms, datama si odkliknu, kterou kartu chci použít. To mi příjde lepší. Nevím sice to ostatní, ale mobil nabíjím tak za 4-7 dní.

martyy1
hodnocení

0x

Zrovna nedávno jsem takový telefon sestře vybíral. Rozhodoval jsem se mezi Sony Xperia M Dual a HTC Desire 500 Dual. Nakonec jsme vybrali tu Xperii. Parametrově jsou si hodně podobné, tak rozhodoval hlavně vzhled a velikost. Funguje to tak, jak je napsáno výše. Při volání i sms si vybereš z jaké simky chceš volat nebo psát a když ti někdo volá, zobrazí se u jména i číslo simky (buď 1 nebo 2), na kterou ti volá. Jinak zatím velká spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]