Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

10let starý mobil

Od: psipacka* odpovědí: 18 změna:

Ahoj, myslíte, že je možné sehnat ještě někde baterku na deset let starý mobil? Asi nemá cenu obcházet bazary, protože nikde není všechno, jde mi o nějaký seriozní internetový obchod s bateriemi. Tedy takto starými. Díky !

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Proč ne? Záleží na modelu.

Třeba taková Nokia 3310, je z roku 2000, tedy 14 let stará a pořád se na ni dají sehnat originální baterie.

A neoriginální baterie se dají sehnat na velkou spoustu telefonů.

Ano pepr, máš pravdu, ale ty baterie mají velice podobné datum výroby, což u Li-Ion článků není zrovna dobré, protože jejich životnost je stejná ať se používají nebo ne, kupoval jsem do tohoto stařičkého mobilu novou baterku a vůbec jsem si nepomohl, výdrž byla téměř stejná jako u té původní, tak jsem se pídil po roce výroby a rok byl totožný, takže pozor na to.

ctb*

oprava: 1992

Oprava čeho?

ctb*

žes napsal: z roku 2000

Však je z roku 2000. V roce 92 byly mobily poněkud větší a hůře dostupné

Buď se Wikipedie a ostatní katalogy pletou nebo se hodně pleteš Ty.

Navíc, jak píše @Mikihans, kdyby v roce 1992 byl mobil takhle malý a bez antény, tak je to nejprodávanější telefon.

...

Sám jsem ho jako novinku kupoval 23.12.2000.

danys*
hodnocení

2x

hodně typů starých mobilů má beterii rozměrově stejnou a není problém ji koupit. O jaký telefon se jedná?

psipacka*
hodnocení

Sony Erikson BST-35

tu jsem měl v k700i.. například tady je skladem

psipacka*
hodnocení

No super ! Děkuju moc :-D

hodnocení

0x

Na aukru se dají koupi,já po intu kupoval věci na MT zde : dilynamobily.cz/...

a potom přímo osobně v docela dobře vybaveném a hlavně s ochotnými prodejci krámku-servisu v Prostějově vedle bývalé hl.lékárny na náměstí.Nevím zda-li to tam ještě je,již dlouho jsem tam nebyl! (v PV)

hodnocení

0x

Já jsem byl vždy úspěšný v mobilnipohotovost.cz.

doplněno 27.06.14 11:00:

Omlouvám se, svět se mění - Mobil pohotovost - www.mp.cz

lmgify

Web neexistuje.

psipacka*
hodnocení

Děkuji za rady, myslela jsem, že je to beznadějné. Pokusím se Vaše odkazy projít :)

buss

A už jste zadala typ baterky na intu, či že hledáte baterku k mobilu n?

psipacka*
hodnocení

No vzhledem k tomu, že bych si ráda zkontrolovala datum výroby, tak bych jí ráda koupila přímo v kamenném obchodě- mimo jiné dát 200,- za baterii a 130,- za poštovné mi přijde zbytečné. Hledám zatím prodejnu, co má výdejní místa

Tuhle jsem sháněl známé na N3410-na aukru i s postovným 150,na dílynamobily cca250,v místní prodejně 330,-kč.

na některé staré mobily se baterka sežene,na cca 6letý LG GB220 se nedá sehnat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]