Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc jak řešit problém s televizí zn.Senzor LCD model SLT 1957 DVD.Problém je v tom,že po vypnutí TV již pak po následném zapnutí obraz ani zvuk nenaběhl a pouze při zapnutí tlačítka start se ozve klepnutí a start DVD.Nebo neznáte někdo stránku odkud by se dalo stáhnout schéma TV?.Předem děkuji.rudodu.
Děkuji za odpověd.Přesnější popis závady:Na TV Senzor LCD mod.SLT 1957 DVD nejde zvuk ani obraz,ledka po zapnutí nesvítí.Po zapnutí TV do sítě se ozve klapnutí a rozjede se DVD,které se po chvíli zastaví.Dále se nic neděje.Před závadou se TV sám zapnul a po jeho vypnutí a znovu zapnutí se již nerozběhl.Změřil jsem sběrnici na zdrojové desce kde jsem naměřil 12v a 5v v pořádku dle popisky na desce ale na ostatních pinech není žádné nebo nízké mínus napětí.Schéma desky TV 2201-zc02-01 nemám takže nevím zda a jaké napětí zde má být.Pokud bych mohl poprosit nevíte kde by se schéma dalo sehnat?Předem děkuji za odpověd.rudodu.
Děkuji za radu,ale vzhledem k tomu že nemám schéma a nejsem žádný odborník tak nejsem schopen zjistit,kde se zdroj STB nachází.Elyty nejsou vypouklé,vypydají na pohled dobře.Nemůžete mě však poradit kde bych získal schéma?Předem děkuji.
Díky za radu,ofocení desky je pro mne nemožné,kondenzátory vypouklé nejsou.Proč nedám TV do opravny?Jak jsem zjistil tak oprava zdrojové desky-zc02-01- by stála více než tisíc kč což je pro mě jako důchodce dosti velká částka.Pokud jsem na desce měřil tak nízké napětí je asi v pořádku až po výstupní transformátor kde nevím jaké napětí má být pro STB a větev pro napájení obrazovky.Přesto děkuji za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.