Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon s kvalitním předním foťákem

Od: anonymboyy odpovědí: 4 změna:

Zdravím Vás,
přišel čas si koupit nový mobil, protože na mém starém se seká i klávesnice.
Jenže problém je v tom, že chci telefon s dobrým předním foťákem, protože se často fotím s kamarády, volám na skype apod. Když se ale různě koukám na telefony, tak skoro nikde není uvedeno rozlišení předního foťáku. Zkusím sem napsat nějaké parametry, které by měl telefon splnovat..
OS - Windows 8/8.1, Android moc nechci, nejsem s ním spokojený
Cena - Za nový maximálně 6tisíc (budu ho stejně kupovat použitý, takže ta cena bude tak o 30% nižší)
Koukal jsem na Samsung Ativ S a HTC 8x a oba se mi celkem líbily. Ten HTC jsem ale našel za 3590, což je o tisícovku levnější, než Ativ S. Jen se trošku bojím toho menšího displeje, protože mi příjde celkem malý.
Děkuji za každou radu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

mám Samsung Wave GT-S8500 asi rok, zakoupen použitý, baterie 4 roky a výdrž 2-4 dny

parametry foťáku by to splnilo - je výborný, některé fotky jsou lepší než z mého 5MPx fotoaparátu, pouze se nesmí přibližovat (to je pak vadou na kráse fotky), odolný (několikrát mi spadl na zem - beton), dobrý zvuk, slušné ovládání, internet..

systém BADA moc není podporován aplikacemi... používám jen wifi net

cena bývá v super stavu do 2500 (služný za 1500)

nové mobily nemám rád - většinou jsou to plastové a HTC nebo jim podobné u kolegů vydrží max. půl roku bez poškození

To musíš mít ten 5MPX fotoaparát pěknou plečku *smich*

jmlc*

ne každý je bohatý tak, aby k placení hypotéky, cesty do práce, zajištění základních potřeb celé rodiny (jídlo, šatstvo, školní potřeby...) měl i 30tis na kvalitní fotoaparát...

Dotaz zněl - telefon s foťákem, odpověď zněla - mám dobrou zkušenost s tímto...

I ten nejlevněší kompakt fotí líp než mobil - to jsem měl na mysli :)

Z h... bič neupleteš a optika mobilů jsou dírkové objektivy, s tím se prostrě nic nadělat nedá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]