Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet neustále přihlašuje paměťovou kartu

Od: pcmaniak® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, vlastním tablet Acer Iconia B1-A71 8Gb a paměťovou kartu Sandisk class 10 32Gb. Kartu jsem v tabletu používal cca rok bezproblému. Nedávno se mi však tablet sám od sebe vypnul, přehřál a totálně vybil. Byla to jeho první chyba za rok a půl služby. Po nabití vypadal v pořádku, jenže cca každé 2 hodiny se mu na pár sekund vypnula a opět zapnula a přihlásila paměťovka. Tato chyba byla vždy doprovázena oznámením "SD karta připojena". Nepomohl ani restart a ani odhlášení a opětovné přihlášení SD karty. Karta se neustále přihlašuje. Je to otravné, rozkoukané filmy se mi tím vrátí zpět na začátek a navíc to tablet seká a docela dost vybíjí baterii. Myslíte, že je chyba v kartě nebo v mechanice tabletu, bohužel nemám jak vyzkoušet. SD karta je kupovaná jako jedna z nejkvalitnějších, voděodolná, z Německa. Tablet je z českého Datartu s pojištěním. Chci jim ho dát na reklamaci, ale zároveň nechci aby ho reinstalovali a pokud by to šlo, tak aby původní obsah nechali tak, jak je. A mám jim ho dát i s tou kartou? Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dezo
hodnocení

0x

Formátujte kartu.

praivo*
To asi ne, vidím to spíš na studený spoj někde u čtečky.
hodnocení

Takže reklamace... Myslíte, že mi ho nepřeinstalují?

praivo*
Nepřeinstalují, vymění.
hodnocení

Chcete říct, že mi vymění celý přístroj i když už se nějakou tu chvíli neprodává? (Už je dostupný pouze v pár obchodech jako doprodej.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]