Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už od včerejšího odpoledne nemám na telefonu vůbec žádný signál.
Mobil jsem vypla, zkusila i sim kartu dát do jiného telefonu a nic. Docela mě to vytáčí, jelikož jsem očekávala dnes důležitý hovor a už víc jak 1den je mi telefon uplně k ničemu.
Operátorovi jsem psala, prej se k mé žádosti dostanou a pokusí se vyřešit.
Máte někdo takové zkušenosti, že vám uplně vypadl signál?
A jak douho trvalo řešení situace?
děkuju
Nepíšeš jaký to je operátor,ale přesně tohle mi udělal t-mobile. Bez jakéhokoliv upozornění jsem byl půl dne bez signálu. Po návštěvě partnerské prodejny mi zdělili,že staré simky odpojují,tak jsem si musel vzít novou a pak v to bylo v pohodě.
To zni zajímavě, nemohl/a byste to rozvést? Jak se dá volat operátorovi, když člověk nemá signál? (To by se určitě hodilo více lidem ...)
doplněno 24.06.14 20:06:@ Had186: Míníte jinou SIMku jiného operátora (u T-mobile mívám problém se signálem, nikoliv se SIMkou)? Ne každý má několik SIMek různých operátorů ...
Tazatel píše,že operátorovi psal,ne volal. A snad zavolat se dá i z jiného telefonu,pokud zná heslo pro komunikaci s operátorem,není to vůbec žádný problém řešit problémy jiné sim než té ze které se volá.
Míním jakoukoliv simku. Každý má ve svém okolí někoho s mobilem kdo ho nechá zavolat. A potřebuji-li nutně řešit problém s nedostupností svého čísla,dá se operátorovi zavolat i z budky. A já osobně patřím k těm "chudším",odkázaným pouze na jednu jedinou SIMku.
Já ve svém okolí nemám někoho s jinou SIMkou, pokud nejde signál od T-mobile, nemůžeme telefonovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.