Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víc jak 1 den bez signálu

Od: marram odpovědí: 13 změna:

Ahoj,

už od včerejšího odpoledne nemám na telefonu vůbec žádný signál.

Mobil jsem vypla, zkusila i sim kartu dát do jiného telefonu a nic. Docela mě to vytáčí, jelikož jsem očekávala dnes důležitý hovor a už víc jak 1den je mi telefon uplně k ničemu.

Operátorovi jsem psala, prej se k mé žádosti dostanou a pokusí se vyřešit.

Máte někdo takové zkušenosti, že vám uplně vypadl signál?

A jak douho trvalo řešení situace?

děkuju

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepíšeš jaký to je operátor,ale přesně tohle mi udělal t-mobile. Bez jakéhokoliv upozornění jsem byl půl dne bez signálu. Po návštěvě partnerské prodejny mi zdělili,že staré simky odpojují,tak jsem si musel vzít novou a pak v to bylo v pohodě.

marram
hodnocení

Jojo je to t-mobile

Tak si zajdi do jejich prodejny a nech si simku vyměnit.Je to zdarma,na počkání a číslo stejný.

hodnocení

0x

Není přepnutý do režimu "letadlo"?

marram
24.06.14 15:52
hodnocení

Není :/

nho
hodnocení

0x

Proč píšete operátorovi nemísto telefonátu, když už nezajdete na jeho prodejní místo.

iz*

To zni zajímavě, nemohl/a byste to rozvést? Jak se dá volat operátorovi, když člověk nemá signál? (To by se určitě hodilo více lidem ...)

doplněno 24.06.14 20:06:

@ Had186: Míníte jinou SIMku jiného operátora (u T-mobile mívám problém se signálem, nikoliv se SIMkou)? Ne každý má několik SIMek různých operátorů ...

24.06.14 18:05

*smich*

Tazatel píše,že operátorovi psal,ne volal. A snad zavolat se dá i z jiného telefonu,pokud zná heslo pro komunikaci s operátorem,není to vůbec žádný problém řešit problémy jiné sim než té ze které se volá.

Míním jakoukoliv simku. Každý má ve svém okolí někoho s mobilem kdo ho nechá zavolat. A potřebuji-li nutně řešit problém s nedostupností svého čísla,dá se operátorovi zavolat i z budky. A já osobně patřím k těm "chudším",odkázaným pouze na jednu jedinou SIMku.

iz*

Já ve svém okolí nemám někoho s jinou SIMkou, pokud nejde signál od T-mobile, nemůžeme telefonovat.

Tak to je jiná. Nechtěl jsem být nějak nepříiemný. Omluvám se. A opravdu si vážím Vaších příspěvků v poradně. Mějte se hezky.

marram
hodnocení

Mám pouze jeden telefon a nejbližší obchod t-mobile 25km od bydliště, takže jediná moje dnešní šance, byla vyplnit na jejich stránkách formulář. (bez signálu se telefonuje fakt blbě :D ;) )

Vypadá, že to bude opravdu chyba sim karty, takže zítra ji pojedu vyměnit a snad se to tím vyřeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]