Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbnou sluchátka?

Od: kecerad odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Našla jsem nějaké internetové stránky, na kterých můžete zpívat cizí písničky a během toho se Vám ukazuje text i kdy ho máte zpívat a navíc vám to hodnotí kvalitu vašeho zpěvu, občas si jen tak pro zábavu doma o samotě ,,zazpívám", i když to vůbec neumím. Ale je k tomu potřeba mít sluchátka a musí se nahrávat Váš hlas. Vždy mi to fungovalo a viděla jsem v průběhu písně buď červené nebo zelené barvy, dle toho, jak mi to šlo. Nyní ale poslední dobou mi zřejmě blbnou sluchátka, protože se barvy neukazují žádné, jako kdybych nevydávala žádné zvuky, ale někdy se sem tam nějaká barva mihne a načtou se mi body, ale i tak tím ztrácím hodně bodů (např. místo abych měla 5000, tak mám jen 1500). Navíc ve sluchátkách občas (docela často) šustí, jako by se tam mačkaly papíry, který mi se zabalují květiny do vázy v květinářství, stačí se jich malinko dotknout. Nevíte, čím by to mohlo být? Jsou poměrně nové, cca třičtvrtě roku staré, jenže i kdyby to dělaly sluchátka, asi už doklad nenajdu. Koukala jsem se na správce zvuku, tam mi přijde vše stejně nastavené, jako to bylo v době, kdy fungovaly normálně.

Omlouvám se za špatné vyjadřování, snad jste mě alespoň trochu pochopili a předem děkuji za Vaše rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ze sluchátek zvuk leze a to co zvuk zachytává je mikrofon.

Buď se zhoršil Váš pěvecký projev do takové míry, že to program už neunesl a protestuje :) nebo máte špatně zandané konektory od sluchátek (mikrofonu) do počítače a nebo, to bývá celkem evergreen, se Vám nalomil kablík.

Zkontrolujte připojení těch sluchátek a mikrofonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]