Nejste přihlášen/a.
Chci na vánoce koupit meteostanici s bezdrátovým čidlem. To čidlo je napájené AAA baterií a zajímá mě, jestli někdo nemáte zkušenosti jak dlouho ta baterie v tom čidle vydrží. Když si vezmu že na to v létě bude pražit slunko a v zimě bude mráz tak jestli ta baterie vůbec něco vydrží. Děkuju za odpověd.
Kazdopadne stale funguje a ukazuje. I v zime.
2x
Myslím, že tu dochází trochu ke zmatení pojmů. Bezdrátové čidlo je bezdrátové, co se týká přenosu mezi ním a hlavní meteostanicí. Na to opravdu žádný drátek nepotřebuje. To co nazývá keikl drátkem je externí čidlo. To ovšem všechny podstanice (venkovní čidla) nemají. Pokud si pořídíte bezdrátové čidlo (podstanici) s tímto ext. čidlem, můžete vlastní bezdrátovou podstanici umístit v prostoru, kde je vyšší teplota a její externí čidlo hodit na mráz. V takovém případě můžete měřit třeba až -50;C a baterky budou v teple.
Koupila jsem si, s bezdratovým čidlem, bez dratku. Mě šlo hlavně o to, nemuset ten drátek přivírat do okna, protože se tím ničí
0x
No a proc je nutne vystrkovat ven i tu kravicku s bateriemi?
Ja mam ven vyhozeny jen ten dratek s cidlem a krabicku na druhem konci dratku s bateriemi mam doma hozenou pod oknem.
Meteostanici si pak dam kam potrebuji.
0x
Mám tam alkalické baterie už 1 a půl roku a čidlo funguje bezproblémově.Asi také bude záležet na výrobci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.