Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat telefon levněji?

Od: duty odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
ráda bych si koupila nový telefon. Konkrétně S4 a tak jsem se chtěla zeptat, kde by se na internetu dal sehnat nejlevněji. Koukala jsem na Heuréku, ale tam seneukazují všechny obchody. Tak by mě zajímalo, zda je opravdu cena 9 166Kč opravdové minimum nebo by se to dal sehnat ještě levněji.
Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x

Jedině použité, nebo nějaká "čorka"

duty
hodnocení

Tak to radši zaplatím autorizovanému prodejci :)
Děkuji za odpověď

Můžeš zkusit čínu. Četl jsem že i samsungy se tam dají pořídit levnějš. Akorát že nákup tam je za cenu problémů se zárukou ( pouze roční ), poštovným ( i když lze najít e.shopy kde je FREE SHIPPING) a v neposlední řadě i s proclením ( něco projde ale přeci jen je jistější počítat že se nákup může prodražit o 20% ).
Mezi námi - kdybych do toho chtěl jít a z číny mobil objednat , tak bych nebral galaxy ale nějaký Xiaomi nebo Zopo.
doplněno 21.06.14 19:03: Pro inspiraci vyhledávač na čínských e.shopech.
www.chinaprices.us Taková malá heuréka :-D

stonek*
hodnocení

0x

Myslím si, že nejvýhodnější volba "cena/výkon" je zkusit aukro a počkat si až bude někdo prodávat nový od operátora s plnou zárukou, ale výrazně levněji. Operátorské mají totiž tu výhodu, že při případné poruše ho odnesete osobně na jakoukoli pobočku a hned dostanete potvrzení že si ho tam nechali - nikdo nemůže nic zpronevěřit, cestou rozbít, zoxidovat, zapřít... a tak podobně - viz různá fóra. Navíc operátoři asi jen tak nezkrachují. "Šedivky" (to jsou zpravidla ty nejlevnější na internetových obchodech) se musí posílat na adresu obchodu a čekat co se stane. Když to dobře dopadne tak obchod může odeslat telefony k opravě do zahraničí až jich bude mít víc, nebo ho vezme s sebou "až tam za X dní pojede" protože ušetří na dopravě, ale oprava se protáhne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]