Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon - nejde Micro SD karta

Od: pilivoj* odpovědí: 4 změna:

V Nokii 6303i se mě přestala zobrazovat přídavná karta Micro SD.

Když ji vyndám a připojím přes USB do počítače přímo,

je to jak má být.Vše je viditelné - fotky, videa...

Po připojení telefonu do počítače se také nic nezobrazí. (Myslím data v telefonu) - a ani na té Micro USB

Na displeji mi telefon po připojení k počítači dá na výběr tři možnosti

zvolte režim USB :1.PC - suite, 2 tisk a média, 3. ukládání dat, ať zvolím cokoliv nic se nezobrazí.

Chybí mě nějaký ovladač? Jak to zprovozním, aby to bylo jak má být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x
Stiahni si pc suite nokia a cez to skus..pokial ti nerobrazi v mobile ani fotky nic tam zrejme problem so softwarom ..skuz na nete pozriet kod na obnovenie software symbian pokial to ma teda symbian zda s mi ze to bol *#7370# opyta sa ta ci chces obnovit tovarenske nastavenia neni to obnovenie povodnych nastaveni ale original soft nainstalovany od vyroby ktory je zalohovany..vacsina servisov to tak robila a pytala peniaze akoze za prepalenie softwaru ale vymaze ti vsetko co si v mobile mal odporucam vybrat aim kartu a pamatovku dat ten kod a potom to vlozit spat..pokial mas v mobile nejaku hudbu alebo foto tak cez pc nokia suite ai to prenes z mobilu do pc a po reinstalacii softu si to das cez suite spat.. ten kod plati iba pre os symbian..pokial je tam uz windows tak hladaj nieco podobne nan..
pilivoj*
hodnocení

Já jsem to zkusil v jiném počítači, tam to něco udělalo a je to zas jak to má být.

Pc suite nokia tam byl ale jestli jsem ho spouštěl vlastně ani nevím.Ta nokia 6303 je obyč. telefon (nedotykový) bez symbianu.Tady ten má výdrž přes 10 dní. Na internet a pod.věci mám jiný .

martinhajek*
Mně se podobná věc stala u N6233, mohla za to ta karta. Vždy to chvíli šlo, chvíli ne. Vyměnil jsem mikroSD a bylo to O.K.
A mimochodem, s N6233 se mi na internetu serfovalo lépe než s dotykáčem, tlačítka jsou tlačítka :-D
stan33
Možná vadná karta a nebo nějaká chybně zapsaná data . Ideálně formát jen se zálohou vašich dat a ne systému, , aplikaci-nebo obnovit starší zálohu. Možná přibude i nějaké volné místo na kartě-nebo aspoň podivat na obsah karty a hledat nesmyslné/vadné soubory, nic moc systému smazat nemůžete, max data aplikací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]