Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC Desire - Prasklá dotyková vrstva

Od: blechta® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Asi si právě budete myslet že jse asi úplný magor a že si telefonu nevážím, ale rozhodně jsem to neudělal schválně... Nuže. Jednoho dne večer jsem hrál jednu jakousi hru kde se hraje na piano, a v zapalu hry jsem s vezdůvodně s mobilem klepl do čela, to se mi však vymstilo, protože mi prasklo takový to vnitřní dotykový mezisklo - ne displej ale to spodní sklo digitizeru..

No a má otázka zní, jestli by tu nebyl něko ochchotný zjistit kolik by stála koupě nové dotykové vrsty (opravim si to sam...) Já totiž co jsem hledal tak jsem vždy nenašel žádný obchod v ČR pouze jakési australské cosi, kde to stálo 88,00 AUD což je něco okolo 1600,-. Takže se ptám jestli by se to nedalo sehnat levněji...

Předem díky, Blechta

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejlevnější by byl samozřejmě nákup v číně. V čechách bych zkusil dilynamobily.cz nebo nechat vygúglit díly na mobily.
Na webu byly dvě firmy skoro stejného jména ale s velkými rozdíly v cenách.
doplněno 20.06.14 15:57: chinaprices.us/...

mkat*
hodnocení

0x

Ved tu sa da pomerne lacno vybrať:

google.sk/...

Ono je otázka co je to "poměrně " levně. 40 éček ze druhého odkazu vyhledávače je podstatně lepší než 1600 v austráli. Nota bene kór když je to včetně displeje.
Jenomže u ťamanů byl nejlevnější digitizér, jestli jsem koukal dobře, za 8.50 us$ to už je proti austrálii desetkrát míň.
hodnocení

Bohužel, díky za rady, ale telefon se po destrkci displaye rozpadl ntelefon Xiaomi Hongma kusy, upadl rámežek displej se propadl, atd... Začnu šetřit na telefon Xiaomi Hongmi (Red Rice)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]