Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,
celý týden nám po pracovišti běhá tlupa kameramanů a natáčí propagační video.Mimo jiné používají dron,kterým vše snímají seshora a odevšad možně,člověk neví,kdy se mu vynoří nad hlavou.A tak mě napadlo: Až mi to někdy zlomyslný soused nechá přeletět nad zahradou,dá se tomu bránit? Existuje či dá se vyrobit nějaká rušička,která by přeletům učinila přítrž? A byla by taková rušička legální?
Díky za vaše názory.
Dobrý den, snad by se to dalo úspěšně rušit vzduchovkou. Když budete dobře schován, tak to bude i legální. A pozor, kamerka může být i na malém vrtulníčku na dálkové ovládání. Ten se bude asi hůře trefovat. Ovšem, jedná se o narušení vzdušného prostoru nad Vašim územím, tedy pozemkem. Zdravím!
doplněno 19.06.14 23:44:ernie - no, to je ono. Ale, aby to bylo legální, tak střelec nesmí být viděn .
Jenom pozor na mezinárodní dohody - snad první je výzva, potom střelba výstražná a až pak ta přesná.
doplněno 19.06.14 23:57:zajda888 - jo, to je fakt. To by se asi slušelo. Jinak, jak říkal snad Belmondo v jednom filmu, tak on tu první výstražnou ránu vypouští a střílí hned na cíl. Prý je to efektivnější .
Chlapi,přesně takhle jsem si ty odpovědi představoval
Vzhledem k tomu,že jsem dříve míval 1.výkon.třídu ve střelbě,tak se přikláním také k tomuto řešení.
Díky
doplněno 19.06.14 23:53:ben: když jsme u těch mezinárodních dohod,tak jestli bych si neměl taky pořídit drona,který by vetřelce doprovodil k hranici mého území...
Moji kluci mají takový ten vrtulník na dálkové ovládání, a představa, že z nepozornosti jim to ulítne metr za plot a soused kvůli tomu začne střílet nebo jinak vyvádět, se mi moc nelíbí. Naštěstí to ale u mě nehrozí, protože všichni moji sousedi jsou normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.