Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nyní mám zrcadlovku Canon 40D spolu s objektivy. Bohužel mám malé dvě děti, stavím dům a chodím do práce tudíž nemám čas na focení a nechce se mi už tahat všude zrcadlovku. Chystám se tedy celý můj set prodat a sháním nějaký kompakt.Ale mám dilema. Vzít nějaký menší tak do kapsy, který bude mít kvalitnější fotky nebo zvolit nějaký ultrazoom ale za cenu horší kvality fotek? Teď babo raď
No zkrátka zkuste mi nějaký doporučit tak max do 12 tisíc kč. Díky Klabanos
Ono jde hlavně o to, že pokud nemáte čas na focení, tak do jaké míry se focení hodláte dál věnovat a co hodláte nadále fotit.
Jde mi o to, že párkrát doma vyfotím děti něco na stavbě jako dokumentaci a další příležitostné fotky. Nechce se mi kvůli tomu tahat zrcadlovka s objektivy.
V takovém případě si myslím bude lepší ultrazoom do kapsy, osobně bych doporučil Sony řada WX, jsou to velice malé a univerzální foťáky, kvalita fotek je dostačující a dokáže fotit za všech podmínek i za hodně mizerného světla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.