Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový ultrazoom

Od: klabanos odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Nyní mám zrcadlovku Canon 40D spolu s objektivy. Bohužel mám malé dvě děti, stavím dům a chodím do práce tudíž nemám čas na focení a nechce se mi už tahat všude zrcadlovku. Chystám se tedy celý můj set prodat a sháním nějaký kompakt.Ale mám dilema. Vzít nějaký menší tak do kapsy, který bude mít kvalitnější fotky nebo zvolit nějaký ultrazoom ale za cenu horší kvality fotek? Teď babo raď :)

No zkrátka zkuste mi nějaký doporučit tak max do 12 tisíc kč. Díky Klabanos

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klabanos

hmmm ta Sonka nevypadá vůbec špatně, hlavně ta světelnost je supr. Díky za odkaz

hodnocení

0x

Ono jde hlavně o to, že pokud nemáte čas na focení, tak do jaké míry se focení hodláte dál věnovat a co hodláte nadále fotit.

klabanos

Jde mi o to, že párkrát doma vyfotím děti něco na stavbě jako dokumentaci a další příležitostné fotky. Nechce se mi kvůli tomu tahat zrcadlovka s objektivy.

V takovém případě si myslím bude lepší ultrazoom do kapsy, osobně bych doporučil Sony řada WX, jsou to velice malé a univerzální foťáky, kvalita fotek je dostačující a dokáže fotit za všech podmínek i za hodně mizerného světla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]