Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidičky, vlastním Evolveo SGP-Q4..rootnul jsem si ho, vše v pohodě. Nicméně, já vůl si nezazálohoval systémové app a smazal jsem na tvrdku "DownloadProvider.apk + odex", myslel jsem, že to je součástí "DPUI.apk"..nepotřebuji download manager, tak jsem to dal vše pryč..ale pak jsem se dočetl, že ten "DP.apk + odex" potřebuji. Je to client pro všeobecné stahování z Google atd., takže mi nejde spustit ani Obchod Play a navíc telefon po restartu tak cca 20s hlásí "proces com.google.process.gapps byl bohužel ukončen". Komunikoval jsem s kamarádem, co má tento telefon, nicméně, to je jediná má známá osoba s tímto MT, ale je to MT cca z druhé, třetí vlny. Takže má fw novější (takže "DP.apk" se bohužel nechytil ). Já mám tento unikát od chvíle, kdy vešel na trh (prosinec 2013). Nemá, prosím vás, někdo tento telofon z této doby? Psal jsem do EVOLVEa a oni nemají žádnou verzi fw pro veřejnost a nejsou schopni mi poradit..reakce jen: "Zašlete Váš telefon do servisu...Ostrava"..nechce se mi kvůli tomuhle přijít o telefon na měsíc. Jsem zkušenější uživatel Android.. přeji vám hezký den
PS: Stačilo by si myslím, kdyby někdo vlastnil telefon s OS Android 4.2.1 Kernel 3.4.5 verze ALPS.JB2.MP.V1.2
PPS: Budu rád za každý užitečný tip.
Ahoj,
to mě vůbec nenapadlo "gapps"..děkuju, ale je tu problém. Včera, když byl trochu čas..stáhl jsem si dva balíčky, co by měly být na můj fw..sice tam jsou systémové app, ale zrovna tu co já potřebuji nebyla ani v jednom . Jinak app spravuji přes ROOT Explorer a super. Mimochodem...můj fw je Android 4.2.1 Kernel 3.4.5 (8.11.2013) build ALPS.JB2.MP.V1.2
Děkuji, že pomáháš... vážím si toho
s pozdravem LS
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.