Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zapnutí se zobrazuje jen logo - proč?

Od: kacu* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebovala bych pomoc. Dneska jsem si zapnula mobil a chvilku byla na FB, mobil byl v pořádku. Pak se ale zasekl (nereagoval ani na 5s podržení tlačítka vypnout), tak jsem vyndala baterku, vrátila jí zase zpátky a chtěla jsem ho zase zapnout. Jenže teď se mi po zapnutí zobrazuje akorát logo Samsungu, poprvé to dokonce zahraje i ten spouštěcí tón, ale pak se logo opakuje a běhá dokola klidně 10 minut, dokud ten mobil zase nevypnu..

Nevíte někdo co s tím? A proč se to stalo? Můžu za to já, že jsem vyndala tu baterku? Je to Samsung Galaxy Ace 2, nemám v něm SD kartu a bojím se, že přijdu o data..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyndat baterku a nechat ji vyndanou delší dobu - třeba dvě minuty, než jí vrátíš zpátky do telefonu. Pokud nezafunguje, tak jedině hard reset a pak servis. Ale to už přijdeš o data.. Pokud je to "jen" chyba softwaru, je to ještě o.k.. horší je, když odejde nějaký hw..

Je to stejné jako v počítači.. taky se mi takhle při hraní hry zasekl počítač a po restartu nechtěl naběhnout.. Musela jsem přeinstalovat operační systém..

Nedá se tomu předejít, pouze preventivně zálohovat data, pokud o ně člověk nechce přijít.

sdfdhdhf
hodnocení

0x

Zajímavá schoda okolností :D já si myslím, že je ten mobil v brick módu, tedy že je jako cihla (nepoužitelný)

Jestli byl nový, tak ho dejte na reklamaci, jestli ne, tak vám asi nezbyde nic jiného, než ho dát do opravny a doufat, že se ho podaří zprovoznit.

capri*
hodnocení

0x

Nejspíše jde o bootloop nikoliv o brick mode (v tom případě by nebylo možné mobil zapnout). Řešení jsou dvě (podle situace)... v lepším případě bude stačit factory (hard) reset z recovery mode což je varinata snadnější nebo bude potřeba přehrát originální firmware přes Odin. V obou případech, ale o data přijdete.

capri*

Factory reset z recovery mode...

kacu*
hodnocení

Díky všem, mobil jsem vrátila zpátky do továrního nastavení a myslela jsem si, že jsem přišla o všechna data. Teď jsem zjistila, že jsem kdysi nějakou zálohu dělala a ona se nějak skrytě aktualizovala pořád, takže mám zpátky většinu věcí. Jupí :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]