Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook na nohou

Od: panokurka* odpovědí: 6 změna:

Chtěl jsem se zeptat jestli se neničí notebook tím že ho mám bez podložky na nohou a je zahřátý

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, může se přehřát a něco tam "odejde". Dejte si tam ještě pevnou podložku.

Bude to jistější - ty větrací otvory musí být volné. Zdravím!

doktpr365*
hodnocení

0x

Určitě mu to moc neprospívá.

hodnocení

0x

Ono nejde jen o ten noťas- ten pochopitelně dostává zabrat tehdy, když mu nohama ucpete větrací mřížky. Někde jsem však četl, že podobný způsob užívání noťasu nesvědčí ani tomu, kdo ho na klíně drží, zejména jste li rodu mužského, tak riskujete přehřátí určitých partií, které prý může vést k neplodnosti.

doplněno 16.06.14 21:58:

notebooky.idnes.cz/...

panokurka*
hodnocení

Ta neplodnost je kravina to by musel být každý který se koupe v teplý vodě

buss
hodnocení

0x

Na nohou vlastních? Mám ho podložený, nasává vzduch i zespodu, ext klávesnice.

hop®
hodnocení

0x

Asi ano, větrací mřížka bývá na spodku přístroje, nikoli uprostřed. Podívejte se, kde máte větrací mřížku, pokud ji nohou ucpáváte, NB trpí...
Obecně bývají největší problémy s počítači, které lidé mívají na dece, která je chlupatá, fofrník nasává chlupy a ucpávají se větrací otvory. Ideální je rovná hladká podložka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]