Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pračky

Od: ruzenka04* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Vybirám pračku. A Mám s hornim plněnim. Chtěla bych zkusit s přednim. Jsou všechny ze šířkou 60cm? Dnes jsem to v koupelce měřila tak že jsemotočila tu svoji a bylo by to na tatk tak. Zas musim brát v potaz že když bude pračka ždimat bude mlatit do umyvadla. Tak já nevim.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pirat25*
hodnocení

2x

Šířku budou mít všechny 60 cm, ale hloubku třeba i jen 45. Pokud jde o vibrace při ždímání, tak nové pračky prakticky nevibrují. A úplně bez vibrace jsou od LG. Naprostá spokojenost, tichost a úspora.

ruzenka04*
hodnocení

Diky o to mě jde. Hloubka mě nevadí tam mám dost místa. Jde mě o šířku. A tichou bych taky uvitala. kouknu na ty LG

No malých "značkových"praček s předním plněním moc není. Heuréka má pod 58 cm 24 praček většinou Romo,Candy. Jednu Bosch a dvě Elektrolux. Pokud vám vleze 59cm tam už je výběr větší, 57 k/...

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. Ale 3kg nápln je málo. Jsme 4 člená rodina. Budu muset si přestat vymýšlet a koupit s hornim plněnim.

olaf71*

jo to jsem si takhle pořídil novou 45 od Samsungu. vibrace bylo pro tenhle model slabé slovo, ta přímo tančila

ruzenka04*
hodnocení

Přesně. Tu co mám tak taky tancuje. už ji mám 8let a je hlučná.

hodnocení

0x
ruzenka04*
hodnocení

Hloubka mě netíží mě jde o šířku pračky.

olaf71*
hodnocení

0x

jsou i menší hloubky. každý servisák Vám doporučí předem plněnou, tedy aspoň ti, které znám od Bosch, Siemens, Electrolux

lmgify

Proc doporucuji predem plnenou?

olaf71*

je to zajímavé, ale mají menší mechanickou poruchovost. každopádně se vyhněte předem plněné Zanussi hloubky 45cm.

doplněno 18.06.14 19:46:

oprava, 40cm

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Koupil jsem nedávno rok starou pračku lavamat od fy AEG. Pračka má 1200 otáček při ždímání a ani se nehne.

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. Můžete mě prosím nasat i čislo značky je to většinou na tý pračce napsaný? Kouknu jak je široká atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]