Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Vybirám pračku. A Mám s hornim plněnim. Chtěla bych zkusit s přednim. Jsou všechny ze šířkou 60cm? Dnes jsem to v koupelce měřila tak že jsemotočila tu svoji a bylo by to na tatk tak. Zas musim brát v potaz že když bude pračka ždimat bude mlatit do umyvadla. Tak já nevim.
Šířku budou mít všechny 60 cm, ale hloubku třeba i jen 45. Pokud jde o vibrace při ždímání, tak nové pračky prakticky nevibrují. A úplně bez vibrace jsou od LG. Naprostá spokojenost, tichost a úspora.
Diky o to mě jde. Hloubka mě nevadí tam mám dost místa. Jde mě o šířku. A tichou bych taky uvitala. kouknu na ty LG
No malých "značkových"praček s předním plněním moc není. Heuréka má pod 58 cm 24 praček většinou Romo,Candy. Jednu Bosch a dvě Elektrolux. Pokud vám vleze 59cm tam už je výběr větší, 57 k/...
Děkuji. Ale 3kg nápln je málo. Jsme 4 člená rodina. Budu muset si přestat vymýšlet a koupit s hornim plněnim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.