Nejste přihlášen/a.
Muj 2,5 letej Panasonic Lumix DMC-TZ20 od patku hlasi chybu Systémová chyba (ostření) a tim konci, vypnuti nezasune objektiv, jen v nem hrci motorek a nezasune ho .
Kdyz dam opet zapnout tak se objektiv zasune a hned vysune a po chvili hrceni - asi pokus zaoostrit - vystkoci na sede plose hlaska Systemova chyba (ostreni) a je po zizalkach ...
Na netu jsem nasla jednu zminku k teto hlasce, ale k jinemu lumixu, ze je to oprava za 2400,- .
Nasel by se tu nekdo kdo se s timto setkal?
Vyplati se oprava nebo je v podstate lepsi koupit novy?
Mám Panasonic - Lumix DMC - FZ28 a občas mě taky zlobí elektronika. Někdy to nechce vůbec poslouchat.
Pomáhá mi úplně vyndat baterku a po opětovném vložení zresetovat na tovární nastavení. Vada je v elektronice.
tak sem navstivila servis, je to nejpradepodobneji nejake zdrno v objetivu ktere zadrelo motorek ostreni
oprava za 1500,- kc
skoro sem zapomela napsat jak to dopadlo
14dni po dani do servisu jsme jeli na dovolenou, trochu sem doufala ze to staci spravit do odjezdu
bohuzel nestihli, stale nebyl nahradni dil, takze se jelo se starym fotakem, ale to na valeni u vody stacilo
v puli dovolene mi prisla smska ze oprava vyrizena :o)
takze me vymena motorku ostreni stala 1552,- kc a zaroven pry vycistili objektiv
firma servis byl Bells cz s.r.o. v Praze v Lupáčově ulici 22
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.