Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio Sony

Od: cazal* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer Všem. Jelikož jsem z nabídkz na netu tak nějak zmetený, resp. swe v tom neorientuji, chci si nechat poradit. Jde mi o to : chci autoradio Sony, podmínka mechanika cd, vstup na USB a Bluetooth. Cena zhruba plus minus 2000 Kč. Poradíte? Díky moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Zajimave. Heureka ukazuje, ze kdyz si clovek zvoli Sony, CD, BT, tak uz neni zadny model s USB. Kdyz si ale zrusis pozadavek na CD, tak uz nekolik modelu (9) s BT a USB je.

Osobne si myslim, ze kupovat si autoradios CD je v dnesni dobe uz pekna blbost.

cazal*
hodnocení

Že by žádný Sonysta?
lmgify

Ceske a nemecke Sony.

lmgify

Po vyfiltrovani vraci ceske Sony tyto dva produkty, ktere splnuji vsechno, cojsi chtel (CD, USB, BT): MEX-N4000BT a MEX-N5000BT. Ceny na Heurece kolem 3 tisic (N4000) a 3,5 tisic (N5000)

lmgify

Sony Germany vraci po vyfiltrovani (BT, 1DIN) jeste model MEX-N6000BD. Ten jsem na Heurece a Zbozi nenasel.

lmgify

Nemecky Amazon ma MEX-N4000BT od 95EUR (asi 2600Kc).

lmgify

Nemecky E-bay ma podobne ceny. N4000 zacina na 100EUR a N5000 stoji asi o 15EUR vice.

lmgify

Opravuji ty ceny na Heurece. Ten nejlevnejsi N4000 uz za 2740 a N5000 za 2915

lmgify

Je divne, ze Heureka ta radia v databazi ma a presto je pri filtrovani nedokaze najit. To me nuti se zamyslet nad tim, jak moc funguje vyhledavani a filtrovani i u jinych kategorii vyrobku *sok*

Odted budu muset hledat vyhovujici vyrobek podle pozadovanych parametru nekde jinde a na Heurece jen porovnavat ceny, protoze uz Heurece nemuzu verit :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]