Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ze sim mikro sim

Od: michal4568 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer chystám se koupit nový telefon do kterého musím mít mikro sim kartu. Problém je v tom že vlastním ještě starou simkartu od operátora Go která má velký čip oproti dnešnímu menšímu.Na internetu jsem našel že z te velké sim se nechá vystřihnout mikro sim ale nesmí se přitom porušit ten čip jenže jsem našel návod kde se u sim karty s tím velkým čipem musí odstřihnou kousek toho čipu nebude to vadit? Jde mi o to že potřebuji aby mi zustalo staré číslo.Taky jsem se dočetl že by mi jí v O2 prodejně vystřihli popřípadě vyměnili za mikro sim, kdyby mi jí vyměnili zustalo by mi staré číslo?

Děkuji

Ze sim mikro sim

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Zůstalo. Na kartu lze vložit jakékoli číslo daného operátora. Ovšem nezůstaly by na ní kontakty a pod.

magdalen*
hodnocení

1x

Ano, simku vymění a číslo zůstane stejné.

hop®
hodnocení

0x

Nejjednodušší pro Vás bude výměna karty. Vaše telefonní číslo přiřadí k nové SIMce, to pro operátora není problém. Na původní SIMce můžete mít uložené nějaké kontakty a SMS zprávy, před výměnou si je zálohujte, pokud o ně nechcete přijít. Ale většina dnešních mobilů stejně už vše ukládá do vnitřní paměti telefonu, takže bych se výměny moc nebál... :)

hodnocení

0x
I operátor, když ti stříhá sim kartu, tak ti kus čipu ustřihne a simce to neuškodí, takže toho bych se nebál. Ale určíte je lepší si nechat vystavit uplně novou sim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]