Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladatelnost telefonu tlačítky či dotykovkou

Od: castle® odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych se zeptat. Teďta existuje hodně telefonů, co mají navigační tlačítka součástí displeje. Já mám Samsung Galaxy Mini 2 a ten má to hlavní tlačítko mačkatelné. Že i když se kousne displej, tak podržení většinou vyvolám správce zařízení a nějak ho probudím. Ale pokud jsou tlašítka součástí dotykové obrazovky, tak po seknutí telefonu zbývá jedině vyndat a dat zpět baterii. Je teda vhodné kupovat telefon v tlačítky v displeji? Zase je to možná od kusu, že některý telefon se kouše častěji, některý zase vůbec. Třeba hlavně Huawei má tlačítka v displeji. Je to můžná o vkusu. Co myslíte, poradíte? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám zrovna Huawei (y300), tlačítka jsou na dotykové ploše pod displayem a ještě nikdy se mi nestalo, že by se totálně zaseknul. Takže bych se toho zase tak nebál ;)

doplněno 15.06.14 08:31: 8 měsíců.
Jinak ono je to stejně jedno jestli máš he tlačítka nebo dotyková, když se ti telefon sekne tak že vůbec nereaguje, nebude fungovat ani jedno.
Ale opravdu se to u nových telefonů nestává
hodnocení

Jak dlouho ho máš?

doplněno 19.06.14 14:46:

Dobrá tedy. Díky moc

Samsung Galaxy xcover II všechny tři tlačítka paráda .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]