Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochranná fólie na mobil

Od: astik odpovědí: 5 změna:

Teda nevím jestli jsem tak neschopná, ale když chci dát ochrannou folii na displej mobilu (již 2x), tak ta nálepka, která tam je, nejde nikdy dolů - s velkými problémy, nechává po sobě lepidlo, které pracně dostáváte pryč, pak se zase ničí ta ochranná fólie... *zed* , pod ní se dělají bublinky, které i přes všechnu snahu nejdou pryč..., jakou zkušenost máte vy? Popřípadě radu na nějaký fígl, jak se to dělá správně. Je to kousíček docela drahého plastu. Díky ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Chce to trpělivost, ale já s tím problém nemám, koupila jsem velkou na tablet za 120 kc s tím, že to vyjde levněji a že zkusím jak dlouho vydrží, jako jakou má kvalitu za tu cenu, a mobil mam 5 palcu, tak vyjde na tři folie, takze jsem ustrihla spravny rozmer, nalepila dle instrukcí, hladila hladitkem a bez problémů, je nalepena pres pul roku, mobil je dost namahan, presto folie je jako nová ;)

hodnocení

0x

jaká nálepka, na čem?

nalepení folie

zkuste ustřihnout kousek obyčejné izolepy a lepivou stranou posbírejte nečistoty po odklopení části folie a to jak z displeje tak i folie; možná to bude třeba zkusit vícekrát; řeším to tímto způsobem a pomáhá to i při lepení nové folie

astik
hodnocení

Na každé zakoupené fólii je v rohu malá bílá nálepka, kde je napsáno, že ji mám odstranit. Což bych ráda i udělala, ale ona mrška nějak nechce a nechce se odlepit. Když se to podaří, tak to po ní zůstane celé ulepené, poničené a zbytky lepenky. A to se s tím piplám.

malá bílá nálepka se odstraňuje i s tenkou krycí fólii ochranné fólie :)

Každá ochranná folie má na sobě z obou stran tenké folie, jedna chrání adhézní vrstvu před prachem a druhá (vnější) chrání před poškozením povrchu při vymačkávání vzduchových bublin.

astik
hodnocení

A-ha..., tak to bude ta neschopnost, já myslela, že je to jen z jedné strany *ee* *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]