Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam prosbu spladl mi na zem monitor chuvicky a ulomil se konektor a nejde z monitoru vyndat. Nevite prosim kde by toto opravili. Jedna se o chuvicku Luvion prestige touch. Prodejce mi rekl , ze by musel monitor poslat vyrobci do Holandska. Ja ted nevim co mam delat, mam male decko. Velice dekuji . Jsem z Prahy.
Co na to tak koukam, tak to vypada jako tablet, takze by to mely umet opravit vsude, kde opravuji tablety, notebooky nebo i smartphony. Predpokladam, ze ten konektor je nejaky nizkoprofilovy SMD a to vyzaduje urcite zkusenosti. Snad se opravdu porouchal jen ten konektor a nedoslo k poskozeni desky.
Jestli bych ale neco, co stoji 8 tisic sveril mimozarucnimu servisu, tak to asi ne Na druhou stranu na tohle se zaruka asi vztahovat nebude a budete to muset zaplatit. V takovem pripade naopak pouziti bezneho servisu asi vyjde levnejsi. Par jich obehnete, ukazte jim to a zeptejte se, kolik to asi tak bude stat. Nechce si pak pri predani dat odhad pisemne, at si nechteji uctovat vice po oprave.
Dobry vecer ja to vcera odnesla do prodejny ,kde opravuji monitory pocitacu a tam mi rekli , ze neumeji vyndat ten ulomeny konektor, ktery zustal v monitoru. Tak asi budu nucena zkouset dal ,tak jak pisete. Dekuji.
Monitory jsou dost velke. Jdou lehce rozebrat a i soucastky uvnitr jsou vetsi. To chce najit opravnu, kde maji zkusenosti s takovymito malymi zarizeni. Jak jsem psal - tablety, smartphony, mozna i netbooky, ultrabooky, laptopy, ...
Kdyztak se poslete obrazek toho "vmackleho" konektoru (udelejte par fotek mobilem), at mame predstavu, jak vazna skoda to asi tak je.
Napište vnitřní poštou, mohu vám pomoci.
doplněno 14.06.14 00:43:Neumějí? Nezlobte se, ale spíš nechtějí Mohl bych to řešit už během zítřka (tedy vlastně dneška) až sem dáte fotografie, řeknu vám to zcela přesně
Opravdu mas zarizeni na odstraneni a opetovne napajeni tech miniaturnich SMT konektoru?
Sam cekam, co sem tazatelka posle za obrazet. Dost dobre si nedovedu predstavit zarazeny konektor, kdyz dneska snad vsechny konektory jsou umistene uvnitr pristroje. Snad jen, ze by to byl nejaky radiovy (RF) konektor (SMA, ...). Ty jsou obecne vetsi a nekdy i v dirove (thgrough-hole) technologii (= snadneji vymenitelne).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.