Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fízlování Windows Phone 8.1

Od: janis odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

pro dobré zkušenosti se značkou Nokia jsem po ní opět sáhl a pořídil Nokia Lumia 630 s Windows Phone 8.1, jaké bylo mé rozčarování, když mi bylo znemožněno, byť si jen zavolat, pokud nebudu souhlasit s tím, že budou fízlovat "každý" můj úkon. Dojemné je i ustanovení, že systém nesmí užívat jiná osoba, tedy že telefon nesmí užívat jiná osoba!?!

Jsou podobná fízl svinstva i u ostatních systémů?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou všude.Jen se o nich možná zatím ještě neví.

Nevím kdo by mohl nařídit,že telefon nesmí používat jiná osoba,to je zcestné.

platbycipy
hodnocení

0x

Časem budeme opět monitorování, akorát s tím rozdílem, že si to monitorování ještě zacálujem, ve formé koupení výrobku, či paušálu))A to se vyplatí, krok vpřed! Už ted´ je každý majitel kreditky monitorován , kde a kdy zakoupil.

hodnocení

0x
U ostatních systémů, např u Androidu tohle nepotvrzujete, ovšem kdovi jak na tom s tím špehováním opravdu je

hodnocení

0x

Zajimave. Ani jednu z veci, o ktere pisete, sem u WP8.1 nepotvrzoval. A to si ctu podobne veci, nez je odsouhlasim, vzdy velice podrobne.

Jedine, co me napada, ze se tumu vasemu popisu blizi je funkce Zpetna vazba, kterou lze povolit nebo zakazat. Dle libosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]