Ano, já jsem si proto koupil dual sim mobil a paráda. Předtím jsem to sdílel tak, že jsem měl jeden starší mobil do něj vložil tu simku a sdílel wifi pro svůj mobil...
kangaroo*
Pokud máte mobil pro 2 simky, tak nic neřešíte a jen vložíte. Proto se dneska tolik rozmáhají mobily pro 2 a více sim karet a nebo si zjistěte jestli mobil nepodporuje redukci na 2 simky.
V praxi toho s predplacenou kartou moc nevymyslite. V pripade tarifu se da vyhrozovat prevodem k jinemu operatoru a tam drive davali lepsi ceny, aby zakaznika udrzeli. Sam jsem tak mel ADSL. Bohuzel uz je to par let, takze se praxe mozna zmenila.
Mám stejný problém, taky mi nutili ten za 50Kč týdně, ale když mám doma pc, nebudu ještě utrácet za net v mobilu. Tak mně nabídli net za 20Kč/20MB. Poslali mi sms s tímto návrhem. Zkuste se jim ozvat pro tuto možnost. Jinak mám obavy, že v Česku nic levnějšího při dobíjení asi nebude.
Divím se, že v dnešní době ještě lidé mají předplacené karty? :D Takových peněz za týden? Nevyplatí se Vám tedy spíš zřídit paušál? Pak už by se dalo spousta věcí vyjednat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.