Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil dle mych pozadavku, existuje takovy?

Od: sirena odpovědí: 14 změna:
Dobry den, poradte mi prosim, na internetu je obrovsky vyber mobilnich telefonu, ale ja stejne nemuzu najit zadny, ktery by odpovidal mym pozadavkum, na cene az tak nezalezi, dekuji vam predem za kazdy tip, rada bych aby muj telefon disponoval timhle :: dual sim, qwerty klavesnice, kvalitni fotoaparat s bleskem, operacni system nejlepe android a aby nebyl zpomaleny, aby rychle prepocitaval, vite co myslim... :)..existuje vubec takov pristroj nebo budu muset z nektereho meho pozadavku ustoupit, dekuji za kazdy tip od nekoho kdo se vyzna v mobilech...na znacce a cene nezalezi.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když se dá pryč klávesnice, tak ano.

hodnocení

0x
Qwerty klavesnice? Tu dej pryc a mas dobry mob.

praivo*
hodnocení

0x

Nebo dej pryč Android --> Nokia E7.

Výsuvná QERTY klávesnice je výborná věc, mobil se při psaní výborně drží a mnohem lépe a rychleji se na ní píše, bohužel v Evropě o to moc není zájem, takže jejich výběr je omezený, nebo už žádný :(

Nokii? Ani zadarmo, už dávno není co to bylo, ale snad se vzpamatuje, ale jejich konstruktéři vždy příjdou z slavnostně s něčím co Nokii jen čím dál tím víc utápí :-D

praivo*

E7-100 není Lumia...

hodnocení

0x

Tak přesně podle tvých parametrů takový neexistuje,musíš na něčem ustoupit.

Mobil dle mych pozadavku, existuje takovy?

Ale existujea není jich málo, jen je potřeba hledat a jak jsem psal výše v evropě je malý výběr a u nás obzvlášť:

tak například:

ebay.com/...

Tak to zase jo. Jen je otázka,co si tazatel představuje pod kvalitním foťákem. Já to bral 5 mega a víc. :)

praivo*

V otázce je "kvalitní fotoaparát s bleskem", ne 3 MPx bez blesku a AF...

Ještě mě napadá Xperia Pro...

doplněno 13.06.14 17:40:

gsmarena.com/...

Kvalitní foťák na mobilu neexistuje, foťák v mobilu je zneuctění fotografie. Jo poslat někomu MMS nebo něco vyfotit / zdokumentovat když není foťák po ruce, ale tím že lidi začali mobily používat místo foťáků je hanebnost *ee*

A AF na mobilu je opravdu hodně nepostradatelné, při hloubce ostrosti kterou ty dírkové komory mají :-D

Viděl jsem fotografie z 2MPX zrcadlovky a nechtěl jsem věřit...tak k čemu 5MPX a více u dírkové komory :-D

doplněno 13.06.14 21:30:

Když už jste u těch požadavků - Xperia Pro je vynikající stroj, ale není dualSIM a LED blesk není blesk, kdo už teda fotí mobilem a má jej s xenonovou výbojkou tak musí uznat, že je to nebe a dudy :)

praivo*

Neexistuje?

doplněno 13.06.14 21:51:

Omlouvám se za špatné vyvážení bílé na druhé fotce, už se mi nechce si s tím hrát.

doplněno 13.06.14 21:55:

První fotka v plné velikosti a kvalitě je zde.

Mobil dle mych pozadavku, existuje takovy? #2
Mobil dle mych pozadavku, existuje takovy? #3

praivo:

nezlob se na mě, ale o čem vypovídá první fotka? O jaké kvalitě? Vidím na ní plamen nebo co a víc nic. A druhá? Za dobrého světla fotí i dírková komora mobilu relativně dobře :)

praivo*

O čem vypovídá? Rozlišení, šum, ostrost (1/666 s, ISO 400, -4 EV + použit zabudovaný ND filtr)...

doplněno 13.06.14 22:25:

Nebo co teda chceš jako důkaz, že ne každý mobil má nekvalitní foťák? Ten proud vody při svíčce?

Ano, třeba ten proud vody při svíčce - tekoucí voda je ostrá a hlavně je taky vidět něco kolem :)

Ale jak jsem psal mnohokrát, kvalita foťáku se odvíjí hlavně od optiky a mobily mají "pidiaturní" čočky a pracují spíš jako dírková komora. Stačí jen abych potřeboval vyfotit vzdálenější objekt a se širokoúhlým objektivem mobilu jsem úplně nahranej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]