Nejste přihlášen/a.
Výsuvná QERTY klávesnice je výborná věc, mobil se při psaní výborně drží a mnohem lépe a rychleji se na ní píše, bohužel v Evropě o to moc není zájem, takže jejich výběr je omezený, nebo už žádný
Nokii? Ani zadarmo, už dávno není co to bylo, ale snad se vzpamatuje, ale jejich konstruktéři vždy příjdou z slavnostně s něčím co Nokii jen čím dál tím víc utápí
Ale existujea není jich málo, jen je potřeba hledat a jak jsem psal výše v evropě je malý výběr a u nás obzvlášť:
tak například:
Tak to zase jo. Jen je otázka,co si tazatel představuje pod kvalitním foťákem. Já to bral 5 mega a víc.
V otázce je "kvalitní fotoaparát s bleskem", ne 3 MPx bez blesku a AF...
Ještě mě napadá Xperia Pro...
doplněno 13.06.14 17:40:Kvalitní foťák na mobilu neexistuje, foťák v mobilu je zneuctění fotografie. Jo poslat někomu MMS nebo něco vyfotit / zdokumentovat když není foťák po ruce, ale tím že lidi začali mobily používat místo foťáků je hanebnost
A AF na mobilu je opravdu hodně nepostradatelné, při hloubce ostrosti kterou ty dírkové komory mají
Viděl jsem fotografie z 2MPX zrcadlovky a nechtěl jsem věřit...tak k čemu 5MPX a více u dírkové komory
Když už jste u těch požadavků - Xperia Pro je vynikající stroj, ale není dualSIM a LED blesk není blesk, kdo už teda fotí mobilem a má jej s xenonovou výbojkou tak musí uznat, že je to nebe a dudy
Neexistuje?
doplněno 13.06.14 21:51:Omlouvám se za špatné vyvážení bílé na druhé fotce, už se mi nechce si s tím hrát.
doplněno 13.06.14 21:55:První fotka v plné velikosti a kvalitě je zde.
praivo:
nezlob se na mě, ale o čem vypovídá první fotka? O jaké kvalitě? Vidím na ní plamen nebo co a víc nic. A druhá? Za dobrého světla fotí i dírková komora mobilu relativně dobře
O čem vypovídá? Rozlišení, šum, ostrost (1/666 s, ISO 400, -4 EV + použit zabudovaný ND filtr)...
doplněno 13.06.14 22:25:Nebo co teda chceš jako důkaz, že ne každý mobil má nekvalitní foťák? Ten proud vody při svíčce?
Ano, třeba ten proud vody při svíčce - tekoucí voda je ostrá a hlavně je taky vidět něco kolem
Ale jak jsem psal mnohokrát, kvalita foťáku se odvíjí hlavně od optiky a mobily mají "pidiaturní" čočky a pracují spíš jako dírková komora. Stačí jen abych potřeboval vyfotit vzdálenější objekt a se širokoúhlým objektivem mobilu jsem úplně nahranej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.