Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil funguje(?), ale nedovolám se

Od: bimbam® odpovědí: 3 změna:

Moc prosím o radu s telefonem Samsung GT S5230. U Vodafonu.

Displej svítí, staré SMS mohu číst, mohu i fotit... Jen se nikam nedovolám a nikdo se nedovolá mně. Já si mohu vybrat ze svých čísel, na displeji se to tváří, že volám, ale neslyším vyzváněcí ton a pak se objeví info, že "hovor ukončen". Když volá někdo mně, jsem "nedostupná".

Nedovolám se ani na číslo 112, to prý znamená, že problém není v síti, ale v telefonu. Včera při bouřce uhodil blesk do jedné z antén, co Vodafone ve městě má. Podle informace zde jsou 4, takže ani zde by problém neměl být.

Ikona o síle signálu je na maximu, ale pod anténkou je jakási oranžová čárka. Mám dojem, že tam dříve nebývala.

Teoreticky jsem mohla zmáčknout a nastavit nějaké vypnutí. V poslední době jsem často telefon úplně vypínala. Ne jen hlasitost, ale úplně se odhašovala, i několikrát za den.

Chystám se jít s telefonem za odborníkem, ale dříve než v pondělí nemohu. Myslíte, zkušení kolegové, že je telefon na odpis, nebo bych snad sama ho mohla ještě nějak oživit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil bych vrátit mobil do továrního nastavení. To se dá přes menu telefonu. Pak je možno ješte zkusit možnost zadat *2767*3855# ale nevím jestli to půjde přímo na tenhle model. Každopádně vše důležité z telefonu si zálohujte.

hodnocení

Funguje to! Mám obrovskou radost!

To já taky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]