Nejste přihlášen/a.
Moc prosím o radu s telefonem Samsung GT S5230. U Vodafonu.
Displej svítí, staré SMS mohu číst, mohu i fotit... Jen se nikam nedovolám a nikdo se nedovolá mně. Já si mohu vybrat ze svých čísel, na displeji se to tváří, že volám, ale neslyším vyzváněcí ton a pak se objeví info, že "hovor ukončen". Když volá někdo mně, jsem "nedostupná".
Nedovolám se ani na číslo 112, to prý znamená, že problém není v síti, ale v telefonu. Včera při bouřce uhodil blesk do jedné z antén, co Vodafone ve městě má. Podle informace zde jsou 4, takže ani zde by problém neměl být.
Ikona o síle signálu je na maximu, ale pod anténkou je jakási oranžová čárka. Mám dojem, že tam dříve nebývala.
Teoreticky jsem mohla zmáčknout a nastavit nějaké vypnutí. V poslední době jsem často telefon úplně vypínala. Ne jen hlasitost, ale úplně se odhašovala, i několikrát za den.
Chystám se jít s telefonem za odborníkem, ale dříve než v pondělí nemohu. Myslíte, zkušení kolegové, že je telefon na odpis, nebo bych snad sama ho mohla ještě nějak oživit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.