Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil od 4 do 7 tisíc? S dobrý fotákem?

Od: monkol odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

hledám nějký mobil mezi 4 000 až 7 000 kč. Ale vůbec nemám v tomto směru rozhled, do jakého bych měl investovat. Nemusí to být nejnovější, ale taky ne nějaký prototyp smartphonu. Dal bych přednos mobilu s androuidem a nějakým kvalitním fotoaparátem. Našel jsem tento, ale určitě tady narazím třeba i na lepší. Děkuji za rady.

zbozi.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mobil s kvalitním foťákem neexistuje, kdo chce fotit ať si pořídí kompakt, i ten nejlevnější na tom bude líp než mobil. Fotit mobilem je dobré tak na poslání MMS, tu si příjemce prohlédne na svém mobilu a na to nějaká kvalita nutná není, nebo když je potřeba něco zdokumentovat a není nic jiného po ruce.

gambac

Nn, nemáš tak úplně pravdu... mrkni třebas na tenhle test/srovnání dotekomanie.cz/... nebo podle mýho názoru líp fotící Nokia 808 (má lepší snímač 1/1,2"oproti 1020 která má 1/1,5")... tady máš tu starší Nokia 808 srovnanou dokonce i se zrcadlovkou... mobilenet.cz/...

Jasně, test srovnání mobilu se zrcadlovkou - svět je opravdu naruby :-D :-D :-D

proč já se zde vlastně namáhám, pro mne za mne, hledejte kvalitní foťák v mobilu dál :)

Fotit mobilem je hanobení fotografie a každé multifunkční zařízení je prostě hromada kompromisů a mobil je toho čítanková ukázka.

Prostě mobily mají nedostatečnou optiku a v tom je nic nezachrání, leda takovéto řešení :) :

alza.cz/...

doplněno 14.06.14 17:17:

sonyboy: *palec*

sonyboj*
hodnocení

1x

V tom případě mi vychází, že jsou všichni profesionálové používající fotoaparáty levnější, než telefon Nokia 808, chudáci, kteří vyhodili desetitisíce za těžké krámy a přitiomn by jim stačilo pár deka s možností zavolat si. Upřímnou soustrast, páni fotografové...Vaše mnoholetá studia a zkušennosti jdou tímto do kopru...! 5milimetrů plastu "vítězí"

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den. GoClever INSIGNIA 5X

doplněno 12.06.14 06:30:

13 MPix fotoaparát

paw*
hodnocení

0x
Xiaomi redrice
Nebo jeho nastupce.

hodnocení

0x
Oneplus one

sonyboj*
hodnocení

0x

Já tedy nevím, ale co je to u vás "dobrý foťák"? U telefonu je foťák s čočkou o průměru několika milimetrů. A dobrý foťák dělá především dobrá optika, ne jen počet megapixelů. Nebo se mýlím?

gambac
hodnocení

0x

Na megapixly nekoukej je to spíš jen marketingový tah... hlavně koukej na čočky, světelnost atd. atd. a nejlepší v tomhle ohledu je Lumia... čínský mobily mají hroznou světelnost a čočky, no to je kousek plastu... jediný co ti možná ze začátku nebude sedět je Windows Phone ale po týdnu zjistíš že je to super systém, nelaguje se, nekouše se a je jednoduchý... zkus teda Lumia 920... -> gsmexpert.cz/... no a kdyby přes Androida vlak nejel, tak prý špatně nefotí ani nová Nokia XL mall.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]