Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám nějký mobil mezi 4 000 až 7 000 kč. Ale vůbec nemám v tomto směru rozhled, do jakého bych měl investovat. Nemusí to být nejnovější, ale taky ne nějaký prototyp smartphonu. Dal bych přednos mobilu s androuidem a nějakým kvalitním fotoaparátem. Našel jsem tento, ale určitě tady narazím třeba i na lepší. Děkuji za rady.
Mobil s kvalitním foťákem neexistuje, kdo chce fotit ať si pořídí kompakt, i ten nejlevnější na tom bude líp než mobil. Fotit mobilem je dobré tak na poslání MMS, tu si příjemce prohlédne na svém mobilu a na to nějaká kvalita nutná není, nebo když je potřeba něco zdokumentovat a není nic jiného po ruce.
Nn, nemáš tak úplně pravdu... mrkni třebas na tenhle test/srovnání dotekomanie.cz/... nebo podle mýho názoru líp fotící Nokia 808 (má lepší snímač 1/1,2"oproti 1020 která má 1/1,5")... tady máš tu starší Nokia 808 srovnanou dokonce i se zrcadlovkou... mobilenet.cz/...
Jasně, test srovnání mobilu se zrcadlovkou - svět je opravdu naruby
proč já se zde vlastně namáhám, pro mne za mne, hledejte kvalitní foťák v mobilu dál
Fotit mobilem je hanobení fotografie a každé multifunkční zařízení je prostě hromada kompromisů a mobil je toho čítanková ukázka.
Prostě mobily mají nedostatečnou optiku a v tom je nic nezachrání, leda takovéto řešení :
sonyboy:
V tom případě mi vychází, že jsou všichni profesionálové používající fotoaparáty levnější, než telefon Nokia 808, chudáci, kteří vyhodili desetitisíce za těžké krámy a přitiomn by jim stačilo pár deka s možností zavolat si. Upřímnou soustrast, páni fotografové...Vaše mnoholetá studia a zkušennosti jdou tímto do kopru...! 5milimetrů plastu "vítězí"
Na megapixly nekoukej je to spíš jen marketingový tah... hlavně koukej na čočky, světelnost atd. atd. a nejlepší v tomhle ohledu je Lumia... čínský mobily mají hroznou světelnost a čočky, no to je kousek plastu... jediný co ti možná ze začátku nebude sedět je Windows Phone ale po týdnu zjistíš že je to super systém, nelaguje se, nekouše se a je jednoduchý... zkus teda Lumia 920... -> gsmexpert.cz/... no a kdyby přes Androida vlak nejel, tak prý špatně nefotí ani nová Nokia XL mall.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.